Моите коментари

Аника Войт коментира:
Много красиво се е получило. Браво.
Аника Войт коментира:
Страхотна рецепта. Определено не е само за неделна закуска, става дори и за вечеря хихих
Аника Войт коментира:
Ние ги хапвам повечко хрупкава, като пръчици. Уникално вкусни.
Аника Войт коментира:
Диди, страхотно ти е е получил хляба. И красив и съм сигурна много вкусен. Браво.
Аника Войт коментира:
Мариана, развихрила си се в кухнята. И тези сладки са невероятни. Непременно ще ги опитам и аз :)
Аника Войт коментира:
Благодаря ти, Цвети. С добавен лапад ще стане още по вкусна и полезна.
Аника Войт коментира:
Благодаря ти, Иве. Страхувам се да не ми се пръснат. Ще ги опитам задължително тези дни.
Аника Войт коментира:
Страхотна рецепта. Яйцето само в сместа ли е сложено? Пранираш само с брашно? Правилно ли съм разбрала?
Аника Войт коментира:
Благодаря, и много лесно се прави.
Аника Войт коментира:
Интересна статия. Допи ми се хубаво кафе :)
Аника Войт коментира:
Рецептата е точна и много сполучлива. Никога не съм имала проблеми с нея.
Аника Войт коментира:
Няма как да пропусна и аз да те поздравя. Много сладки и вкусни изглеждат.
Аника Войт коментира:
Благодаря за рецептата. При мен се получа малко по сух, от колкото обичаме. Другия пък ще добавя малко повече от сиропа
Аника Войт коментира:
При нас нямаше оцветяване.
Аника Войт коментира:
Браво, голяма майсторка си. Изглеждат като купени, че дори и по-хубави.
Аника Войт коментира:
Здравей, права си едно и също е гулия и земна ябълка. Но в рецептата има и зелена ябълка, може би това те е объркало.
Аника Войт коментира:
Без да слагам капачето ги пека :)
Аника Войт коментира:
Интересна е рецептата. Яйцето цяло ли се има предвид, или само жълтък.?