Потребител#251367
Потребител#251367
Новак

Моите коментари

Потребител#251367 коментира:
Да, много натурална и вкусна, въпреки моите лаишки готварски способности:) То си личи, на другата снимка изглежда далеч по-апетитно, но аз съм супер доволен!
Потребител#251367 коментира:
Съветвам ви да обработите месото преди да го наредите в тавата за печене, защото времето за печене упоменато в рецептата 15+5 минутки е крайно недостатъчно:( Ако пък задържите тавата по-дълго във фурната, другите продукти ще се препекат юнашки. Въпрос на предпочитание как, аз го сварих, но някой ентусиаст може да пробва да го запечата в олио на тиган.
Потребител#251367 коментира:
Рецепрата е чудесна, лесна и вкусна:) За разкош бобавих и маслинки без костилка, нарязани на колелца. Не съм особено способен готвач, но ми се получи много добре?!
Потребител#251367 коментира:
Аз сложих розмарин, че дребната не яде черен пипер. Получи се чудесно:)