Моите коментари

Рецептата си е супер ,аз лично обичам по препечени питки с хрупкава коричка Имам една тава която пече само отгоре ,а отдолу оставаше тесто и се налагаше отново да печа - вече не я ползвам, но това е друга тема !
Ваня аз така знам както се приготвя кисело зеле така и при туршиите ,само че това е смляна морска сол не тази на кристали и големи буци аз дори готвя с нея
таратора е хубаво нещо през лятото ,но аз не слагам бял пипер и го приготвям без орехи -просто класически и изчистен вид си е супер
Обичам мурсалски чай и всяка зима пием от него когато ни хване грип или кашлица Много е приятен и вкусен дори без захар !
Няма нищо по вкусно от това приготвено от баба или от мама ,златните ръце на баба точат ,навиват ,месят и така предават своите умения на по младите Дано Нина да наследи на баба си кулинарните умения :)))
чудесна идея за кексчета ,това червено цвекло ставало и за сладки ,а не само за салати :)
чудесно хапване за почивните дни в добавка с чаша вино е прекрасно :)))
Скоро четох за тази риба ,че била най мръсна Купувам я защото няма много кости и я приготвям панирана - добре се получава но определено няма повече да я готвя То внасят само боклуци и ние вместо да си вземем от нашите риби ,купуваме чуждите
Чудесен е станал ,радвам се че ти харесва С домашно прясно мляко ще е още по добре защото то е истинското мляко ,другото е химия !
нищо няма да се маха ,просто знам как изглеждат пържени и пекани чушки ,затова го коментирах иначе снимката си е ок
Албена ,снимката ти е хубава ,но мисля че тези чушки не са пържени ,а по скоро печени на скара :)))
първата доза направих с захар ,втората доза добавих и 2 с л мед -много ми хареса вкуса -опитай Ваня ще видиш колко са вкусни
Много интересна рецепта -обичам овесени ядки затова прочетох как се приготвя Само не мога да разбера- как като се накиснат овесените ядки с отварата от шипка после ще се прецеди след 15 минути -това е невъзможна мисия , защото ядките като се накиснат ще се разкашнат стават меки от сока ,а камо ли да се прецеждат три пъти !!!
обичам смокини и пресни и на сладко ,от една доза ще е това от снимката така мисля ,но Веси ще каже дали е така :)))
харесвам хрупкави камби ,мисля че захарта е много, за да стане сладко кисел сос и ще се получи много вкусно Ако ви притеснява голямото количество захар ,намалете я и пригответе по свой вкус
Благодаря Весе ,направи го заслужава си ,само дето бързо свършва :)))
С тази салатка доста ракия ще трябва -чудесна и здравословна е Браво !