Рецептата си е супер ,аз лично обичам по препечени питки с хрупкава коричка Имам една тава която пече само отгоре ,а отдолу оставаше тесто и се налагаше отново да печа - вече не я ползвам, но това е друга тема !
Ваня аз така знам както се приготвя кисело зеле така и при туршиите ,само че това е смляна морска сол не тази на кристали и големи буци аз дори готвя с нея
Няма нищо по вкусно от това приготвено от баба или от мама ,златните ръце на баба точат ,навиват ,месят и така предават своите умения на по младите Дано Нина да наследи на баба си кулинарните умения :)))
Скоро четох за тази риба ,че била най мръсна Купувам я защото няма много кости и я приготвям панирана - добре се получава но определено няма повече да я готвя То внасят само боклуци и ние вместо да си вземем от нашите риби ,купуваме чуждите
Много интересна рецепта -обичам овесени ядки затова прочетох как се приготвя Само не мога да разбера- как като се накиснат овесените ядки с отварата от шипка после ще се прецеди след 15 минути -това е невъзможна мисия , защото ядките като се накиснат ще се разкашнат стават меки от сока ,а камо ли да се прецеждат три пъти !!!
харесвам хрупкави камби ,мисля че захарта е много, за да стане сладко кисел сос и ще се получи много вкусно Ако ви притеснява голямото количество захар ,намалете я и пригответе по свой вкус
Моите коментари