Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Разбира се, че има такива триъгълни кори с тях имам друга рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Аз не съм казала че са само кори, в описанието съм написала че имат сирене и могат и така да се пържат. Но сиренето в тях почти не се усеща затова с дебърцини и кашкавал направих вкуса уникален. Опитайте!
Ваня Георгиева коментира:
Мисля, че трябва да има поне чаена или кафена лъжичка захар заради дрождите. Активирането е много важно а без захар..... Олио също трябва да има в продуктите. Дори в рецептите за хлебопекарни никога не липсват тези продукти а хлябът става разкошен.
Ваня Георгиева коментира:
Таня, много добра рецепта! И моята баба правеше подобна на охлювчета, а комбинацията сирене и чубрица е много ароматна и прави питката уникална на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Наистина е много вкусно, не очаквах но моите мъже ме изненадаха. :)
Ваня Георгиева коментира:
Аз използвам домашни домати които не са кисели. По принцип от баба ми зная че се слага щипка лимонтозу защото прясното зеле слади. :)
Ваня Георгиева коментира:
Уникална риба и рецепта. За жалост не е по джоба на всеки. :(
Ваня Георгиева коментира:
Таня, страхотни са се получили. Предполагам и много вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за разяснението, наистина не знаех.
Ваня Георгиева коментира:
Таня, защо се нарича така тази риба? Рецептата е страхотна!
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Таня, много са лесни, вкусни и ефектни. :)
Ваня Георгиева коментира:
Наистина гениално се получи, по вкусна пица не бях правила и то поради липса на обичайните продукти за пица. Получи се "Българска пица" :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Радвам се, че ви харесва моята рецепта. На моите деца са любими и често ги приготвям особенно през лятото. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за бързия отговор!
Ваня Георгиева коментира:
На колко градуса загрявате фурната? Не изтисквате ли тиквата преди да я наложите върху корите?
Ваня Георгиева коментира:
Весе, много апетитно и красиво изглежда. Направо ме изкушава да спретна и аз сега но нямам такива гърненца. Много зависи и в какво е крем карамела, моята фурна и на 150 градуса завира водата. Затова всеки трябва да го приготвя според фурната си. :)
Ваня Георгиева коментира:
Красиви Сватбени Сладки, според мен трябва да са бисквитки рисувани или с апликации от фондан. Тези сладки са обикновени шприцовани. Липсва и какаото в продуктите има и какаови сладки.
Ваня Георгиева коментира:
Весе, много ми харесва тортата, лесна и с интересен вкус. Ще я пробвам!