Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Интересно сладко, не бях чувала за него. Ще проверя в нашите магазини но едва ли ще има. :)
Ваня Георгиева коментира:
Тази рецепта наистина е объркана, няма логика с тези грамажи които са написани.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря.
Ваня Георгиева коментира:
Колко козунаци излизат от тази рецепта?
Ваня Георгиева коментира:
Снимките не са лоши. Баща ми отглежда зайци и често приготвям, но по този начин не бях правила затова ми хареса. :)
Ваня Георгиева коментира:
Обожаваме заешко месо и ще пробвам рецептата. В продуктите явно е станала грешка и вместо - заешко месо има друг надпис.
Ваня Георгиева коментира:
Да различна е текстурата, ние се стремим да получим конци а тук е друг вид но изглежда вкусно и с майката тесто ще пробвам обезателно. :)
Ваня Георгиева коментира:
На по слаба фурна трябва да го печете, пробвайте на 160 градуса, постепенно да се вдига и запича. :)
Ваня Георгиева коментира:
С интерес прочетох рецептата и мисля да пробвам за да разбера вкуса как е . Снимка на разрязана Мона имаш ли Данче?
Ваня Георгиева коментира:
За мен тази рецепта си е за сладки козуначени изделия а не соленки както е написано в заглавието. :)
Ваня Георгиева коментира:
Изобщо не се притеснявай, по моя критерии не е препечен. Аз винаги повече пека всички тестени изделия, дори и аз понякога си мисля че хората ще кажат че са препечени но от страх да не са случайно сурови. :)
Ваня Георгиева коментира:
Данче, страхотно изглежда козунака! Сигурно е много вкусен, а за мастиката ми е много интересно и ще пробвам. :)
Ваня Георгиева коментира:
Така приготвена наистина е много вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Подправките са много важни за една рецепта особенно в гювеч, ако няма става като варена и безвкусна манджа. :)
Ваня Георгиева коментира:
Моника, права си готви се лесно и става много вкусно и задушено в гювеча.
Ваня Георгиева коментира:
И ние така приготвена, с подправки най много ни харесва, дори с праз е още по добре.
Ваня Георгиева коментира:
Не разбрах какъв е коментара?