Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Ваня Георгиева
»
Моите коментари
»
Страница 6
Ваня Георгиева
Гуру
Моята стена
Рецепти
1557
Снимки
4090
Статии
47
Съвети
16
Коментари
1427
Форумни теми
41
Постове във форума
1008
За мен
Изпрати съобщение
точки
51982
Моите коментари
Ваня Георгиева
коментира:
Бяла торта с кумкуат
17.12.2019
Сметанова торта
Интересно сладко, не бях чувала за него. Ще проверя в нашите магазини но едва ли ще има. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Яхния с телешко и ориз
11.07.2021
Яхнии
Благодаря!
Ваня Георгиева
коментира:
Тази рецепта наистина е объркана, няма логика с тези грамажи които са написани.
Ваня Георгиева
коментира:
Козунак с олио
03.04.2018
Козунак
Благодаря.
Ваня Георгиева
коментира:
Козунак с олио
03.04.2018
Козунак
Колко козунаци излизат от тази рецепта?
Ваня Георгиева
коментира:
Печен заек със сметана на фурна
11.07.2021
Печен заек
Снимките не са лоши. Баща ми отглежда зайци и често приготвям, но по този начин не бях правила затова ми хареса. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Печен заек със сметана на фурна
11.07.2021
Печен заек
Обожаваме заешко месо и ще пробвам рецептата. В продуктите явно е станала грешка и вместо - заешко месо има друг надпис.
Ваня Георгиева
коментира:
Великденска Мона (Mona de Pascua)
04.04.2018
Козунак
Да различна е текстурата, ние се стремим да получим конци а тук е друг вид но изглежда вкусно и с майката тесто ще пробвам обезателно. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Козунак без месене
18.04.2022
Козунак
На по слаба фурна трябва да го печете, пробвайте на 160 градуса, постепенно да се вдига и запича. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Великденска Мона (Mona de Pascua)
04.04.2018
Козунак
С интерес прочетох рецептата и мисля да пробвам за да разбера вкуса как е . Снимка на разрязана Мона имаш ли Данче?
Ваня Георгиева
коментира:
За мен тази рецепта си е за сладки козуначени изделия а не соленки както е написано в заглавието. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Пухкав козунак с плънка от бадеми
31.03.2018
Козунак
Изобщо не се притеснявай, по моя критерии не е препечен. Аз винаги повече пека всички тестени изделия, дори и аз понякога си мисля че хората ще кажат че са препечени но от страх да не са случайно сурови. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Пухкав козунак с плънка от бадеми
31.03.2018
Козунак
Данче, страхотно изглежда козунака! Сигурно е много вкусен, а за мастиката ми е много интересно и ще пробвам. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Домашна плескавица в було на барбекю
23.12.2019
Плескавица
Така приготвена наистина е много вкусна.
Ваня Георгиева
коментира:
Заешко със зеленчуци в гювеч
14.05.2016
Гювеч
Подправките са много важни за една рецепта особенно в гювеч, ако няма става като варена и безвкусна манджа. :)
Ваня Георгиева
коментира:
Заешко със зеленчуци в гювеч
14.05.2016
Гювеч
Моника, права си готви се лесно и става много вкусно и задушено в гювеча.
Ваня Георгиева
коментира:
Сушена сланина
04.07.2021
Мезета
И ние така приготвена, с подправки най много ни харесва, дори с праз е още по добре.
Ваня Георгиева
коментира:
Домашна плескавица в було на барбекю
23.12.2019
Плескавица
Не разбрах какъв е коментара?
|<
<
4
5
6
7
>
>|
Моите коментари