Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Млякото не е ли малко за това количество брашно?
Ваня Георгиева коментира:
Снимайте пържолите на преден план защото почти не се вижда пържола. :)
Ваня Георгиева коментира:
Няма начин да не се меси, особенно за козунаци, хляб може но сладките теста са по специфични и конци няма да станат. А Таня е искала да каже, че не се меси докато ви заболят ръцете. :)
Ваня Георгиева коментира:
На много силна фурна сте го пекли, или е трябвало да поставите фолио отгоре. :)
Ваня Георгиева коментира:
Едно пакетче на Йоткер - 7 г може да сложите вместо кубче. Дори и 5 г може и на друга фирма да е резултата е същия. :)
Ваня Георгиева коментира:
Интересно ми е какъв е вкуса, тъй като яйцата са най важни за козуначеното тесто. Колкото повече има толкова по добре. :)
Ваня Георгиева коментира:
Интересна рецепта, но би било добре снимката да е на изпеченото пиле. Предполагам че щеше да е много по апетитна гледка. :)
Ваня Георгиева коментира:
Наистина приготвени във фурната поемат по малко мазнина само с която е намазана тавичката и са по полезни отколкото пържени. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Таня! И в нашето семейство е любимо ястие. :)
Ваня Георгиева коментира:
Ники Тонев, кое не ви допадна в рецептата?
Ваня Георгиева коментира:
Да за пости е много подходяща. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Радвам се че ви харесва рецептата.
Ваня Георгиева коментира:
Много инересно, бързо и вкусно предложение за вечеря. Ще опитам с друг вид колбас или домашна наденица. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря Ванюша! На мен ми е достатъчно хората да им се възхищават и да чувам много мили думи. Тази и аз много си я харесвам, получи се много добре макар че печката не е от най големите. Дано скоро мога да си купя по широка печка за да стават както аз искам. :)
Ваня Георгиева коментира:
Аз нямам и не използвам хлебопекарна, но майка ми има и също в началото все не се получаваше, дори беше се отказала да я ползва. По късно намери програма която явно пасна и вече няма проблем. А аз докато меся трябва просто да усещам какво липсва за да замеся перфектното тесто. :)
Ваня Георгиева коментира:
Като гледам снимката наистина нещо е предизвикало спадането. Водата да е в повече?
Ваня Георгиева коментира:
Да може да се стерилизира, и все пак се съхранява на тъмно и хладно помещение. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря Роси! :)