Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Петя!
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря Албена! :)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря Вили, направих я пробно за да реша този модел дали се получава, но определено ми трябва по голяма фурна. :(
Ваня Георгиева коментира:
Тавата мажа със масло става много по вкусна и ароматна а от домашните точени кори няма по вкусно нещо, готовите не са със същия вкус. Трудоемко е затова повечето домакини си купуват готови. :)
Ваня Георгиева коментира:
Марче, страхотен се е получил и много апетитно изглежда! Чудесна пролетна рецепта е за нашето семейство. :)
Ваня Георгиева коментира:
Разбирам, доверих им се но явно нямат представа кое е типично за там.
Ваня Георгиева коментира:
Данче, имам братовчеди които живеят вече 20 години там и от тях зная какво се приготвя там. Явно някои рецепти не се правят навсякъде или район както е и в България.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Тестените рецепти и изделия със тънкостите към тях са от моя бранш. :)
Ваня Георгиева коментира:
Величка, това са формички за сладки които съм си купувала много отдавна но само цветчетата. Листата си ги оформям сама с помощта на остър нож. А когато изрежа цветчетата допълнително ги притискам с помощта на клечка за зъби там където искам да се промени самото цветче.
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря Станислава!
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря, много е ефектна.
Ваня Георгиева коментира:
Диана, само тази ли е снимката, нямате ли в суров вид на питката без апликацията?
Ваня Георгиева коментира:
Аз също варих ориза около 45 минути, бавно увира но е вкусен.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря, ще опитам на някоя моя питка. Но това се прави след като вече е изстинала нали?
Ваня Георгиева коментира:
Да намазани със яйце са още по вкусни и по мекички.
Ваня Георгиева коментира:
Много добре изглежда питата. С какво я нарисувахте, не е написано в рецептата. Благодаря!
Ваня Георгиева коментира:
Добавих ги в любими когато имам време ще ги направя. Виждала съм такива сладки но много по малко са напукани а тези са станали страхотни.
Ваня Георгиева коментира:
Уникални са, скоро ще пробвам, дано ми се получат.