Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Много объркана рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Много обичам такива сладки но почти винаги някоя черупка ме изненадва. Трябва много да се внимава и хубаво да се прегледат орехите ако са счукани а не смлени.
Ваня Георгиева коментира:
Интересна рецепта за хляб.
Ваня Георгиева коментира:
Доста апетитно изглеждат.
Ваня Георгиева коментира:
Много апетитно изглеждат.
Ваня Георгиева коментира:
Сега чувам за кресон.
Ваня Георгиева коментира:
Дано някога мога да опитам от тях.
Ваня Георгиева коментира:
Любопитно.
Ваня Георгиева коментира:
Имам доста снимки ще ви покажа, но става уникално вкусно, а това че е златисто е защото го мажа със жълтък. Ние обичаме да има цвят а не да е бледо.:)
Ваня Георгиева коментира:
Да със чеснов сос са уникални.
Ваня Георгиева коментира:
Довечера ще прибавя снимки на разчупено.
Ваня Георгиева коментира:
Разрязвате една глава лук на 2 и с половината мажете скарата. Изчиства се много добре скарата и не залепва.
Ваня Георгиева коментира:
В нашия край не слагаме домат. С ориз я правим и джоджен.
Ваня Георгиева коментира:
Сиренето по принцип става със мляко и мая за сирене.
Ваня Георгиева коментира:
Пърженото е вредно но пък вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Много вкусна рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Вкусно изглежда.