Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Как или с какъв нож ги правите на спирала?
Ваня Георгиева коментира:
Апетитни както винаги.
Ваня Георгиева коментира:
Това изглежда е от дебелото фиде.
Ваня Георгиева коментира:
Получава се 2 в 1.:)
Ваня Георгиева коментира:
Направо се топят в устата. Но може да се добави и бира.
Ваня Георгиева коментира:
Обожавам пилешки крилца както и да са сготвени а тези изглеждат много вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Ясно разбирам, на всякъде е различно. А кой край.
Ваня Георгиева коментира:
Да така е и аз останах очарована.
Ваня Георгиева коментира:
Много са вкусни правя ги често.
Ваня Георгиева коментира:
Зеленчуково и вкусно се получава.
Ваня Георгиева коментира:
Много сладко и вкусно се получава.
Ваня Георгиева коментира:
Как ги ядете не знам. В Чехия е подсъдно да се берът охлюви.:)
Ваня Георгиева коментира:
И аз така предположих.
Ваня Георгиева коментира:
Вкусно изглежда и лесно за направата.