Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Обожавам ребърца приготвени по всякъкъв начин. Страхотна рецепта.
Ваня Георгиева коментира:
Когато ги варя слагам само сол във водата за оцет докато се варят не знаех. В боите слагам оцет но после. Веси защо добавяш оцета при варене?
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна торта Веси,дано скоро имам време да я направя.
Ваня Георгиева коментира:
Снимките трябва да отговарят на приготвеното!
Ваня Георгиева коментира:
Точно на такова руло и на мен ми прилича-козуначено и затова питах! :)
Ваня Георгиева коментира:
Без никакъв набухвател ли е рецептата? Сода, бакпулвер?
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря. Ще пробвам някой ден.
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна идея за по различен кекс. А снимка на разрязан имате ли?
Ваня Георгиева коментира:
Каква е ролята на оцета?
Ваня Георгиева коментира:
Страхотно мезе за зимата.
Ваня Георгиева коментира:
Много интересен вариант за салата.
Ваня Георгиева коментира:
Маслото се добавя към края на самото месене. Първо замесвате тестото и когато му трябва доомесване се започва да се добавя на няколко пъти мазнината, може и масло+мас+олио, става още по добре. Намаслявате си ръцете, добавяте и месите, разпъвате и пак събирате. :)
Ваня Георгиева коментира:
Малко водичка не слагате ли?
Ваня Георгиева коментира:
Аз също го харесвам добре изпържен, дори препържен. :)
Ваня Георгиева коментира:
Страхотни са, и ние много ги обичаме така.
Ваня Георгиева коментира:
Много са вкусни,ако спазете рецептата. Който е бил в Чехия може би знае вкусът им.:)