Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Страхотна идея още довечера ще пробвам, само яйцата за в каймата ми се виждат много.:)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря Вили! И ти също си майстор, имаш толкова хубави питки а за рецептите не мога да се начудя кога имаш време да сътвориш толкова вкусни рецепти.:)
Ваня Георгиева коментира:
Може ли да се овалят във галета?
Ваня Георгиева коментира:
Цялото кубче е 42 грама, режа го на половина.
Ваня Георгиева коментира:
Аз лично съм я ловила със въдица от реката. :) Навсякъде из България е с различни имена. Но е много вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Да може и със всякакъв вид сирене и извара също. :)
Ваня Георгиева коментира:
Става много мека и вкусна и аз я правя често.
Ваня Георгиева коментира:
Много оригинална идея и хубава рецепта. Скоро ще я пробвам.
Ваня Георгиева коментира:
Бързо, лесно, здравословно и вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Супата е страхотна! Тези дни гледах Кошмари в кухнята и Манчев каза, че в пилешката супа никога не се слага чубрица а само магданоз. Аз до скоро слагах и чубрица, така че кой както му харесва. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много апетитно изглежда баницата. Ще я пробвам.
Ваня Георгиева коментира:
Вчера ги правих със топено сирене и кренвирш. Моите мъже ги нападнаха веднага и за нула време ги нямаше.:)
Ваня Георгиева коментира:
Стефи и аз правя такива стават мазнички но са много вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Вили! Ех, ако имаше сайт само за питки можеше да се представя по-добре. :):):)
Ваня Георгиева коментира:
Много ефектна питка!
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна идея Вили!
Ваня Георгиева коментира:
И аз стигнах до този извод.:)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! :) Не само изглежда а става вкусен и много мекичък по този начин.