Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Тази (манджа) е най-правената в Елховския край.:)
Ваня Георгиева коментира:
И аз така правя според продуктите.:)
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава е Джемиле и предполагам вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
С одринските кори баницата става по пухкава и плътна.И насища повече докато другите са само хрупкаш нещо но пък вкусни.
Ваня Георгиева коментира:
Много добра рецепта,стана страхотна.
Ваня Георгиева коментира:
Хубава рецепта но 50 минути са доста според мен.Пробвай 35-40.Е то зависи от печката.
Ваня Георгиева коментира:
Ще пробвам и тази рецепта със глазура.Не бях се сетила.
Ваня Георгиева коментира:
В нашето семейство е любим десерт.Малко по течен с много канела.
Ваня Георгиева коментира:
Добра комбинация и с шунка става.
Ваня Георгиева коментира:
И моя мъж иска да има но на мен само мариновани ми харесват във туршия не.Най много харесвам карфиола и моркова.
Ваня Георгиева коментира:
Така я правим и в нашия край става хрупкава и вкусна.
Ваня Георгиева коментира:
Идеално изпечен и с хубава форма.
Ваня Георгиева коментира:
Обожаваме ги със картофи соте.:)
Ваня Георгиева коментира:
Компотите със индрише ставам много ароматни.
Ваня Георгиева коментира:
Сланинката на Бойко! Така става прекрасна.:)
Ваня Георгиева коментира:
Аз ги правя с по-малко пълнеж, моите хора ги искат така.А отгоре поръсени със пудра захар.
Ваня Георгиева коментира:
Интересна комбинация не съм правила такава.
Ваня Георгиева коментира:
Тази питка е лесна и който иска може да се пробва да я направи.:)