Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
Може би около 200-300 г. Добавете спрямо вашия вкус
Rositsa Ivanova коментира:
Сложете си, ако искате, но в рецептата няма домати
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, маята трябва да е между 7 и 10 г. Поздрави
Rositsa Ivanova коментира:
Не, не е нужно, пекат се повече от час
Rositsa Ivanova коментира:
Накрая пише посолете
Rositsa Ivanova коментира:
Джинджифилът даже стимулира кърмата според последни проучвания - не би трябвало да има проблем при кърмене, ако употребявате умерено
Rositsa Ivanova коментира:
Може, даже е желателно :) Но в случай с пилешко трябва да намалите много времето за готвене, защото пилето се приготвя по-бързо
Rositsa Ivanova коментира:
Привет, Иви, Снощи направих щрудела и много ми се получи :) Мерси за рецептата. Аз използвах по 3 кори вместо 2 и сложих малко стафиди. Поздрави :)
Rositsa Ivanova коментира:
Браво! Много добър и полезен откъм информация текст :) Весели празници!
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, В какви рецепти използвате тези вкусни чушки с мед? Салати, предястия, още какво? Ако можете, да дадете идеи за комбинирането им. Мерси предварително и поздрави :)
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, има оплакване, че маслото в рецептата е малко и тестото се рони. Може ли да кажете дали това са точните мерки за рецептата. Мерси предварително, Ники
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, колко време се стерилизират бурканите?
Rositsa Ivanova коментира:
Поздрави - изглежда перфектно! :)))
Rositsa Ivanova коментира:
Привет, коремът в предварително загрята фурна ли се пече 30 мин. И още един въпрос... Може ли част от сместа да се съхрани в кладилника и да се изпекат кремчета след 1 или 2 дена?
Rositsa Ivanova коментира:
Може ли рецепта за истински крем Тирамису....С тези пакетчета не е много автентично :)
Rositsa Ivanova коментира:
Браво, изглежда перфектно баницата ви...ще се пробва скоро :)))