Rositsa Ivanova

Администратор
Моята стенаРецепти373СтатииСъветиКоментари293Форумни темиПостове във форума2За менИзпрати съобщениеточки706
Rositsa Ivanova коментира:
Като го пробвате с вилица и месцето се къса лесно - варенето отнема 2 часа
Rositsa Ivanova коментира:
Коригирани са съставките и описанието на сладкиша с компот от праскови
Rositsa Ivanova коментира:
Съставките и описанието са коригирани, така че да е стане ясно
Rositsa Ivanova коментира:
Рецептата за сладкиша с праскови е поправена
Rositsa Ivanova коментира:
Разбира се, стига да знаете колко квас и как се прави този друг вид хляб
Rositsa Ivanova коментира:
Написано е в продуктите за киселите краставички
Rositsa Ivanova коментира:
Рецептата за Негърчето е поправена - има продукти за глазура
Rositsa Ivanova коментира:
Навярно да - но без вентилатор пак ще се получи
Rositsa Ivanova коментира:
Отделно си намажете гевречетата с друго масло
Rositsa Ivanova коментира:
И аз се интересувам от отговора на този въпрос
Rositsa Ivanova коментира:
Докато си увеличи двойно обема - то това зависи от температурата на помещението - колко по-топло в стаята, толкова по-бързо ще втаса тестото за питката
Rositsa Ivanova коментира:
Не се смесва, а се маже на пластове - пише си ред майонеза, ред зеленчук
Rositsa Ivanova коментира:
Навярно сте я направили в много голяма тава - за 250 г кори е нужна малка тавичка, за да стане така висока портокаловата баница
Rositsa Ivanova коментира:
В плънката за чушките се добавят орехите
Rositsa Ivanova коментира:
Добре, значи си добавяйте бакпулвер