Rositsa Ivanova

Администратор
Моята стенаРецепти373СтатииСъветиКоментари293Форумни темиПостове във форума2За менИзпрати съобщениеточки706
Rositsa Ivanova коментира:
Не, идеален е ябълковият сладкиш
Rositsa Ivanova коментира:
По-скоро се има предвид да ги бланширате скаридите за 1 мин най-много или докато си променят цвета, не им трябва повече
Rositsa Ivanova коментира:
Авторката на рецептата да се произнесе - явно това е количеството. Нека каже до колко може да се намали захарта
Rositsa Ivanova коментира:
Не би трябвало да Ви стане нещо лошо :)
Rositsa Ivanova коментира:
Неотворено на хладно място е до другата година
Rositsa Ivanova коментира:
Стандартно буркани с туршия и други се прибират в мазе, килери и т.н.
Rositsa Ivanova коментира:
Да, 1 с.л. е достатъчна, но може да увеличите, ако вашият вкус е такъв
Rositsa Ivanova коментира:
Ако го размразите правилно и го попиете от излишна течност...Но най-дборе да използвате пресен сафрид
Rositsa Ivanova коментира:
Щолен се пече около 50 мин до 1 час, като фурната може и да е на 170 градуса
Rositsa Ivanova коментира:
Може, с всякаква мазнина биха се получили
Rositsa Ivanova коментира:
Пише на 180 градуса - около 10тина минути се пекат коледните сладки - зависи от печката