Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
направете сгъстен захарен сироп с 2 големи чаши вода от по 250 мл
Rositsa Ivanova коментира:
Сгъстен сироп се прави от 2 ч.ч. вода
Rositsa Ivanova коментира:
Не, не е нужно повторно лимонтузу в сладкото
Rositsa Ivanova коментира:
може без проблем с ядкоро мляко, чай, вода, сок...ще се получи винаги този американски сладкиш с ябълки
Rositsa Ivanova коментира:
Ситната просто се разтваря по-бързо...Рецептите за туршия с аспирин и за такава с натриев бензоат са две различни. Харесайте си някоя конкретна и следвайте нея
Rositsa Ivanova коментира:
След като ги изпържите, не е малко
Rositsa Ivanova коментира:
Добавено е яйцето
Rositsa Ivanova коментира:
Тестото ли ви се напука?
Rositsa Ivanova коментира:
Рецептата е редактирана - белтъците за ореховките са 4 бр.
Rositsa Ivanova коментира:
Точно така - до пухкави връхчета за тези вкусни ореховки
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, Няма как лук да остане суров след 40 минути печене във фурната, както и да е нарязан. Рецептата е описана добре. Пише, че се реже ситно. За това как се соли според мен е въпрос на личен усет
Rositsa Ivanova коментира:
Стандартни бурканчета за лютеница от около 300-350 г
Rositsa Ivanova коментира:
там са, пекат се заедно с чушките и се мелят после
Rositsa Ivanova коментира:
Добавете ги към разбиването на белтъците за този бърз карамелен крем за торта
Rositsa Ivanova коментира:
Добавете ги малко преди ориза, най-добре, за тази пилешка супа
Rositsa Ivanova коментира:
Нека авторката да каже каква е целта на разбиването на млякото 45 мин