Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
Добавете ги малко преди ориза, най-добре, за тази пилешка супа
Rositsa Ivanova коментира:
Нека авторката да каже каква е целта на разбиването на млякото 45 мин
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, Сиренето ще се получи и със сварено предварително мляко, и със сурово. Успех
Rositsa Ivanova коментира:
Има вече бакпулвер към рецептата за сладкиш Негърче
Rositsa Ivanova коментира:
Добавят се към сместа за хляба от леща
Rositsa Ivanova коментира:
Настърганата кора се слага в тестото за наситен портокалов аромат на сладките :)
Rositsa Ivanova коментира:
Белият шоколад е за украса накрая на лимецовите сладки
Rositsa Ivanova коментира:
Отгоре се поръсват филийките с яйца
Rositsa Ivanova коментира:
3 ч.ч. общо е брашното в рецептата за чеснови питки
Rositsa Ivanova коментира:
Добавете 4-5 яйца за тулумбичките
Rositsa Ivanova коментира:
90 мин в бурканчетата се вари сладкото от дюли
Rositsa Ivanova коментира:
За пълнените картофи сложете 70 г шунка
Rositsa Ivanova коментира:
Добавена е мазнината. Мерси
Rositsa Ivanova коментира:
Коригирана е рецептата
Rositsa Ivanova коментира:
Здравейте, Колко време се готви киселото зеле с воденичките на програма бавно готвене?
Rositsa Ivanova коментира:
Рецептата тук е със 100, защо смятате, че са достатъчни 60?
Rositsa Ivanova коментира:
С толкова овес трябва да е прясно