Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ива»Моите коментари
Ива
Ива
Новак

Моите коментари

Ива коментира:
Здравейте,0.300 мл.е всичката мазнина за козунака-вие избирате каква да сложите или да комбинирате.А за мсенето-можете да използвате програмата за тсто на хлебопекарните-получава се!
Ива коментира:
Не мога да кажа дали ще се получи ако го разделите наполовина-аз никога не съм го правила.А за маята-само един вид френска суха мая ползвам -тя е 11 грама и се казва саф-инстант-много съм доволна и я ползвам за всичко-хляб,козунак,кифлички,мекици и мн. други...:)
Ива коментира:
И още едно пояснение-ракията се слага за да стане козунака на конци-точно както баба ви го е правила!
Ива коментира:
Съжалявам,но изобщо не бях обърнала внимание,че не е изписано добре количеството мазнина.Аз лично го правя само с олио.Рецептата е семейна,тоест правили са я доста жени преди мен и вярвайте ми-резултатът е перфектен.Качих рецептата за да я споделя и с други хора,които предпочитат сами да си приготвят великденския козунак,а не с цел да се изтъквам.Благодаря ви за отзивите,но според мен оценка се дава едва след като приготвите рецептата и пак всичко зависи от вкуса ви!