Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Аз препоръчвам наистина концентрираният МАНГО КОМЛЕКС.Предлага се на хранителна добавка. МАНГОКОМПЛЕКСБГ.КОМ, не ми позволява да го напиша на латиница.
Анонимен коментира:
Ами ако и вие като мен имате проблем с палаские препоръчвам ви да опитате една чудна храниелна добавка за отслабване и едновременно повишаване на тоноса казва се Манго Комплекс и мисля, че е с английски пройзход, но видях, че вече я има и в България.На мен ми го подариха понеже постоянно се вайкам за килограмите си и мисля,че това е най-добрия подарък досега :)
Анонимен коментира:
Съгласна съм,че метаболизмът е ключов факор в отслабването.Аз обаче съм постоянно на работа и понякога да заредя с енергия си похапвам някое друго шоколадче..:) Изпаднах почти в депресия тъй като знам, че лятото е пред мен, а аз не мога да покажа тялото си без да се срамувам... Една приятелка ми препоръча Манго Комплекс и вече го пия 2ра седмица и започнах да се изненадвам приятно, свалих 7 килограма и започнах да се чувствам по жизнена и бодра през деня :) може да научите повече за тази божествена храниелна добавка