Агнешка Чорба

Открий всички 44 авторски предложения относно агнешка чорба в Готвач.бг.
Агнешка чорба
Агнешка чорба
Разтопете масло/олио в тенджера и запържете нарязания ситно лук и нарязаното на парченца месо. Поръсете запърженото месо с брашното...
Чорба от Агнешка Главичка
Чорба от Агнешка Главичка
. Махам от огъня и изливам застройката пак при непрекъснато бъркане при чорбата. Застроената чорба оставям да изстине, без да е затворена с...
Бабината агнешка курбан чорба
Бабината агнешка курбан чорба
По стар народен обичай на Гергьовден, освен печено агнешко месо, на трапезата трябва да има пресен лук, чесън, джоджен, салата, питка, вино и...
Разкошна агнешка чорба
Разкошна агнешка чорба
агнешката чорба до готовност на фидето и застройвате с две яйца, разбити и прекарани през решетъчна лъжица или цедка. Преди поднасяне ...
Агнешка курбан чорба
Агнешка курбан чорба
Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...
Агнешка чорба по грънчарски
Агнешка чорба по грънчарски
. Когато заври, се добавят дреболиите, джодженът, накълцаният магданоз и солта. Оставя се на слаб огън да се довари чорбата....
Агнешка дроб – чорба
Агнешка дроб – чорба
4
, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя ...
Агнешка асма дроб чорба
Агнешка асма дроб чорба
1
чорбата и постепенно се връща в тенджерата към агнешката чорба. Агнешката дроб чорба се връща на котлона и се оставя ...
Великденска агнешка чорба
Великденска агнешка чорба
. Слагат се дреболиите и месото, след като заври, се слага оризът. Овкусява се с черния пипер и солта. Агнешката чорба се вари , ...
Агнешка чорба за Великден
Агнешка чорба за Великден
1
Агнешките чревца се обръщат с обелена гладка пръчка и се измиват много добре на течаща вода. Поставят се в тенджера заедно с агнешкия дроб...
Агнешка чорба с магданоз
Агнешка чорба с магданоз
Измиваме месото и го нарязваме на малки парчета. Слагаме го в 800 мл вода и го оставяме да се вари. Добавяме и малко сол. Когато месото е...
Пикантна агнешка шкембе чорба
Пикантна агнешка шкембе чорба
разбъркваме непрекъснато. Темперираме сместа с отделеният бульон. Прибавяме я към шкебмето. Поднасяме чорбата топла, поръсена с лют пипер. ...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: