Агнешка Чорба

Открий всички 48 авторски предложения относно агнешка чорба в Готвач.бг.
Бабината агнешка курбан чорба
Бабината агнешка курбан чорба
По стар народен обичай на Гергьовден, освен печено агнешко месо, на трапезата трябва да има пресен лук, чесън, джоджен, салата, питка, вино и...
Чорба от Агнешка Главичка
Чорба от Агнешка Главичка
. Махам от огъня и изливам застройката пак при непрекъснато бъркане при чорбата. Застроената чорба оставям да изстине, без да е затворена с...
Разкошна агнешка чорба
Разкошна агнешка чорба
агнешката чорба до готовност на фидето и застройвате с две яйца, разбити и прекарани през решетъчна лъжица или цедка. Преди поднасяне ...
Класическа агнешка чорба
Класическа агнешка чорба
Разтопете масло/олио в тенджера и запържете нарязания ситно лук и нарязаното на парченца месо. Поръсете запърженото месо с брашното...
Агнешка дроб – чорба
Агнешка дроб – чорба
4
, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя ...
Агнешка курбан чорба
Агнешка курбан чорба
Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...
Агнешка чорба по грънчарски
Агнешка чорба по грънчарски
. Когато заври, се добавят дреболиите, джодженът, накълцаният магданоз и солта. Оставя се на слаб огън да се довари чорбата....
Гергьовденска чорба Агнешко дробене
Гергьовденска чорба Агнешко дробене
Дреболиите се измиват хубаво и се поставят в тенджера да се варят. Чревцата се слагат да заврат в друга тенджера. След като водата кипне, се...
Агнешко шкембе чорба
Агнешко шкембе чорба
ги към чорбата и варим още 10-тина мин. Застройваме с яйцата, оцет и счукания чесън. При поднасяне поръсваме в чинията по малко ситно ...
Чорба от агнешки момици
Чорба от агнешки момици
. След като чорбата кипне, добавете размитото в малко вода брашно и доварете за няколко минути. След това снемете от котлона и застройте с ...
Чорба с агнешко месо
Чорба с агнешко месо
ч.ч. гореща вода, добавете ориза и варете 15-20 минути. Свалете чорбата от котлона и застройте с яйцето, което сте разбили с киселото мляко. Преди ...
Агнешка чорба за Великден
Агнешка чорба за Великден
1
Агнешките чревца се обръщат с обелена гладка пръчка и се измиват много добре на течаща вода. Поставят се в тенджера заедно с агнешкия дроб...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: