Агнешки Дроб с лук

Прегледай всички 42 избрани предложения за агнешки дроб с лук в Готвач.бг.
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб с лук и доматен сокАгнешки дроб с лук и доматен сок
агнешки дроб. Разбъркайте добре и прибавете доматения сок, бялото вино, солта и черния пипер. Гответе на умерен огън, докато водата от...
Лесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лукЛесна супа от агнешки дроб главичка и зелен лук
Агнешката главичка и дробът се сваряват в тенжера под налягане. Главичката се почиства от костите. Разтопете маслото и задушете лука в него...
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
дроб с щипка черен и червен пипер, щипка сол и поръсете щедра щипка наситнен магданоз. Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...
Агнешки дроб в булоАгнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма
допече. Моята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна! Само за ценители на агнешка дроб сарма!...
Празнична агнешка дроб сармаПразнична агнешка дроб сарма
3
Сварете предварително белия дроб и сърцето. Нарежете на дребно двата вида лук. Задушете ги в олиото и малко вода до омекване. Добавете суровия...
Вкусна агнешка дроб сармаВкусна агнешка дроб сарма
Сварените дреболии (без черен дроб) нарежете на ситно. Поставяте ги в тавата с нагрятото олио заедно с подправките, нарязания на ситно лук и...
Агнешка дроб – чорбаАгнешка дроб – чорба
4
водата, в която са врели. Когато заврят отново се прибавя оризът и ситно нарязаните домати. Прави се запръжка от нарязания на ситно лук...
Агнешки дреболии с лукАгнешки дреболии с лук
бульона и ги нарязваме на дребно. Останалия лук задушаваме в маслото, добавяме дреболиите и обелените и нарязани на ситно домати, продължаваме...
Пържен агнешки дроб с гъбиПържен агнешки дроб с гъби
почистват заедно с пресния лук и чесън и нарязваме на ситно. В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в чиния. В...

Рейтинг

4.5
Общо 8 гласували
5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: