Агнешки Дроб с лук

Прегледай всички 74 избрани предложения за агнешки дроб с лук в Готвач.бг.
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лукДобавяме дроба при лука, овкусяваме с черен пипер на вкус и сол (ако е необходимо добавете) и накрая червения пипер....
Агнешки дроб с лук и доматен сокАгнешки дроб с лук и доматен сокКогато зеленчуците омекнат добавете сварения агнешки дроб....
Паниран агнешки дробПаниран агнешки дробПаниран агнешки дроб се сервира с макарони, юфка или кускус....
Пържен агнешки дробПържен агнешки дробПърженият агнешки дроб се сервира с пресни зеленчуци. Приятен апетит!...
Агнешки дроб сармиАгнешки дроб сармиКогато сервирате агнешките дроб сарми, не забравяйте и чаша добре охладено розе....
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки ДробКъм тях добавяме дроба и пържим от двете страни до побеляване....
Пържен агнешки дробПържен агнешки дробПоднесете порция от карамелизиринания лук и отгоре агнешки дроб....
Паниран агнешки дробПаниран агнешки дробАгнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки....
Дроб с лукДроб с лукКогато омекнат, прибавяме и нарязания на кубчета дроб. Поръсваме с подправките и доливаме виното....
Агнешка дроб сармаАгнешка дроб сармаРазмразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките....
Агнешка дроб-чорбаАгнешка дроб-чорбаЗалейте ги с част от прецедения бульон, в който се е варил дробът....
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърмаДроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....

Рейтинг

4.5
Общо 8 гласували
5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: