Ароматни Кюфтенца с Кашкавал

Разгледай всички 13 подбрани съвети за ароматни кюфтенца с кашкавал в Готвач.бг.
Вкусни ароматни кюфтенца
малки кюфтенца. Овалваме в брашно и изпържваме в олио. Изваждаме върху скаричка да се отцедят от мазнината. Поднасяме кюфтенцата с ...
Ароматни кюфтенца с аншоа
кюфтета. Поръсете ги с галета. Загрейте олио в тиган и изпържете кюфтетата по 2 мин от всяка страна. Прехвърлете в тава. Върху всяко кюфте...
Ароматни агнешки кюфтенца
, содата и солта. Омесете добре и с намазнени ръце оформете малки кюфтенца. Изпържете кюфтенцата до готовност в силно загрята мазнина и ...
Ароматни кюфтета от моркови
. Оформят се кюфтенца, които се изпържват в загрятата мазнина. След като станат готови, се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцедят от ...
Ароматни кюфтета на шиш
кюфтенца се нанизват на шишове, като помежду им се слагат парченца хляб и домат, кръгчета праз, цели гъби и люти чушки. Шишчетата се намазват с...
Ароматни кюфтета с къри
Кърито се запържва в разтопеното масло. Прибавя се брашното и също се запържва леко. Сместа се разрежда с прясното мляко, слага се на умерен огън...
Ароматни кюфтета от тиквички
3
пръст олио в тиган, загребете от сместа с лъжица, оформете леко кюфте и го пуснете в горещата мазнина. Готовите кюфтета от тиквички отцедете върху ...
Пълнени кюфтенца с кашкавал
. Извадете каймата от хладилника и оформете кюфтенца, в центъра на които заравяте по едно кубче кашкавал. Загрейте 2 к.ч. олио в ...
Кюфтенца с кашкавал
пържене. Омесете и приберете в хладилник за половин час. Нарежете кашкавала на малки кубчета с дебелина около сантиметър. Оформете ...
Италиански кюфтенца с кашкавал
. Прибавете разбитите яйца, сол и черен пипер. Оформете 16 кюфтенца от сместа. Нарежете фонтината на 16 кубчета и сложете във всяко кюфте по...
Кюфтенца от кашкавал
1
кашкавал, наситнения магданоз и брашното, като непрекъснато разбъркваме. От добре обърканата смес оформяме кюфтенца, които изпържваме до...
Ароматни кръчмарски кюфтета на скара
намазва със сланина или лук. При оформянето на каймата на кюфтета е необходимо ръцете да се топват в съд със вода. По този начин каймата не...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: