Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бешамелов сос за Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бешамелов сос за Мусака

Бешамелов сос за Мусака

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно бешамелов сос за мусака в Gotvach.bg.
Бешамелов сос за мусакаБешамелов сос за мусакаЗалейте с бешамеловия сос мусаката и сложете да се запече. Бешамеловият сос за мусака е много сполучлив....
Мусака с патладжан и вкусен сосМусака с патладжан и вкусен сос
Сложете мусаката с патладжан във фурната за още 2 минути. След това мусаката с патладжан и вкусен сос е готова за поднасяне!...
Мусака с патладжани и сос БешамелМусака с патладжани и сос Бешамел
Мусаката с патладжани и сос Бешамел е много вкусна....
Мусака с тиквички и чеснов сосМусака с тиквички и чеснов сос
Разбивате яйцата и киселото мляко и когато мусаката е готова, заливате със сместа и запичате до златисто....
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с фусилиМусака с фусили
Сосът се смесва с фисулите и се разбърква внимателно....
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака с патладжанМусака с патладжан
Мусаката с патладжан е готова....
Мусака с макарониМусака с макарони
2
Нанесете заливката равномерно върху изпечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал. Печете още 15-20 мин. на 180 градуса....
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака в ЗонатаМусака в Зоната
Залейте готовата мусака и печете на горен реотан до зачервяване. Сервирайте с любима салата. Цялата мусака в Зоната е 12 БПВМ....
Мусака с алабашМусака с алабаш
За тази мусака първо се почистват и белят главите алабаш. След това се измиват и нарязват на кубчета, като картофите за мусака....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
54
45
30
21
10
Дай твоята оценка: