Бешамелов сос за Мусака

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно бешамелов сос за мусака в Готвач.бг.
Бешамелов сос за мусакаБешамелов сос за мусакаЗалейте с бешамеловия сос мусаката и сложете да се запече....
Спаначена мусака със сос БешамелСпаначена мусака със сос БешамелЗалейте със соса Бешамел и изпечете спаначената мусака на 200°C за 25-30 мин....
Гръцка мусака със сос бешамелГръцка мусака със сос бешамелПриготвя се сос бешамел, като 2 супени лъжици брашно се запържват в 50 грама масло....
Мусака от тиквички със сос БешамелМусака от тиквички със сос БешамелРецептата за мусака от тиквички със сос Бешамел е адаптирана от buonafurcettaivana.blogspot.com...
Мусака с патладжани и сос БешамелМусака с патладжани и сос Бешамелили т.н на гръцки език бахария Я мусака или беше бахарико Я мусака, така и не запомних добре, което означава подправка за мусака....
Зеленчукова мусака с бешамелЗеленчукова мусака с бешамелИзвадете мусаката от фурната и залейте с бешамеловия сос. Върнете тавата обратно във фурната и запечете още 20 минути....
Мусака със сос бешамел, яйца и кашкавалМусака със сос бешамел, яйца и кашкавалИзвадете мусаката и я поръсете с 1/2 от настъргания кашкавал. Залейте със соса и поръсете с останалия кашкавал....
Мусака със сос Бешамел и кашкавалена коричкаМусака със сос Бешамел и кашкавалена коричкаЗалейте мусаката с Бешамела равномерно и поръсете върху него настъргания кашкавал. Запечете до златисто на горен реотан на фурната....
Мусака с кайма, чушки и сос БешамелМусака с кайма, чушки и сос БешамелЗапържете лука, моркова и ориза. Прибавете каймата, подправките и след няколко минути налейте малко вода. След като оризът поомекне, изсипете сместа...
Вкусна мусака със сосВкусна мусака със сосВърху всяка порция от мусаката се сипва част от соса и се поръсва с магданоз....
Мусака без домати (Бяла мусака)Мусака без домати (Бяла мусака)Заливаме мусаката със смес от разбитите яйце, мляко, сол и брашно и допичаме до приятен загар. Поднасяме топла с 1-2 лъжици кисело мляко....
Нисковъглехидратна мусакаНисковъглехидратна мусакаНарязваме на ситно лука, чесъна и морковите и ги задушаваме на тиган в малко зехтин. Избираме най-дълбокия ни тиган, поради многото съставки. Добавяме...

Рейтинг

4.2
Общо 10 гласували
5 4
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: