Българско Реване

Открий всички 74 авторски предложения относно българско реване в Готвач.бг.
Оригинално българско реванеОригинално българско реванеСлед като течността се охлади, залейте равномерно реването....
Българско ВиноБългарско ВиноПодберете винен сорт грозде. Обикновено от 100 кг грозде излиза около 40 л вино. Гроздето се намачква със специална машина за тази цел. Според старите...
Българска мусакаБългарска мусакаВ маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи. Добавят се обелените...
Българска шункаБългарска шункаЗалейте свинското филе със зелевия сок. Сложете го да се вари с подправките до готовност. След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася...
Български качамакБългарски качамакКипва се 1.800 л вода с млякото, олиото, солта и се изсипва брашното. Бърка се постоянно. Вари се и едновременно с това се разбива с тел в продължение...
Българска лазаняБългарска лазаняЛукът и морковът се режат много на ситно. Най-добре ако имате чопър, да го използвате за тази работа. Зеленчуците се слагат в тиган с малко мазнина...
Българска пицаБългарска пицаНай-напред пригответе съставките за пълнежа, като вместо шунка или салам може да използвате 10-12 филета аншоа или друг вид консервирана в масло риба...
Сочно реванеСочно реванеСтуденото реване се нарязва на парчета и се залива със студен сироп. Забележка: Мерителната чаша е с обем 250 мл....
Шарено реванеШарено реванеНарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....
Класическо реванеКласическо реванеДокато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от лимон. Придаде му страхотен вкус....
Бадемово реванеБадемово реванеРежете бадемовото реване и готово - страхотен лек сладкиш за поднасяне със следобедното кафе. Бон Апети!...
Торта РеванеТорта РеванеТортата Реване е готова....

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: