Българско Реване

Открий всички 28 авторски предложения относно българско реване в Готвач.бг.
Оригинално българско реване
Оригинално българско реване
28
, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта. Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп. След като течността се охлади, ...
Северозападно реване
Северозападно реване
охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....
Супер реване
Супер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...
Бадемово реване
Бадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...
Арменско реване
Арменско реване
позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине ...
Гръцко реване
Гръцко реване
9
по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...
Арабско реване
Арабско реване
5
мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...
Класическо реване
Класическо реване
3
незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...
Лимонено реване
Лимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...
Шарено реване
Шарено реване
1
. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....
Лесно реване
Лесно реване
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на ...
Пияно реване
Пияно реване
изпечете реването на 190 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин. Извадете готовото реване и оставете настрана, ...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: