Оригинално българско реване

Оригинално българско реване

28

, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта. Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп. След като течността се охлади, залейте равномерно реването....

1

Българско Реване

Открий всички 28 авторски предложения относно българско реване в Готвач.бг.
Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Сиропирано реване

Сиропирано реване

тавичката. Пече се в умерена фурна около 15 минути. Фурната не трябва да се отваря, за да не спадне реването. Когато реването е изпечено, се...

Орехово реване

Орехово реване

1

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Шоколадово реване

Шоколадово реване

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Ненаситното реване

Ненаситното реване

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Лимоново реване

Лимоново реване

3

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Сочно реване

Сочно реване

и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...

Домашно реване

Домашно реване

11

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Млечно реване

Млечно реване

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Веган реване

Веган реване

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: