Бързи Сладкиши

Разгледай всички 99 подбрани съвети за бързи сладкиши в Готвач.бг.
Бърз сладкишБърз сладкишПродуктите се разбъркват добре, за да се получи гладко тесто, което се пече в умерена фурна. След като изстине, се нарязва на квадратчета и се...
Бърз плодов сладкишБърз плодов сладкишВ суха купа размесваме добре гриса, пудрата захар, бакпулвера и ванилията. Измиваме, обелваме и настъргваме на едро плодовете, разбъркваме ги...
Бърз ябълков сладкишБърз ябълков сладкишНарязваме на парченца и нареждаме върху орехите на сладкиша. Печем на 170 градуса около 35 минути. Проверяваме дали е готов с клечка за зъби....
Бърз кокосов сладкишБърз кокосов сладкишКокосовите стърготини се смесват с половин чаша захар. Замесва се тесто от една чаша захар, ванилията, бакпулвера, брашното, топлото мляко и яйцата...
Бърз Великденски СладкишБърз Великденски СладкишМоже да се направи шоколадова глазура по желание, като се разтопи шоколад и се прибави олиото и се разбърка хубаво, после се излива върху сладкиша...
Бърз постен сладкишБърз постен сладкишВсички съставки се разбъркват със сухите. После се добавят ябълките, сушените плодове и ядките всичко се разбърква отново. Пече се за 30 минути...
Бърз сладкиш АгнесаБърз сладкиш АгнесаСладкиш Агнеса се поднася нарязан се на правоъгълни парчета....
Бърз шоколадов сладкишБърз шоколадов сладкишЛеко охладеният сладкиш се залива с разтопен шоколад и сметана или шоколадов кувертюр....
Бърз сладкиш НаполеонБърз сладкиш НаполеонОставете Сладкиша да престои 3 часа преди да сервирате....
Бърз сладкиш за почерпкаБърз сладкиш за почерпкаПриготвеният сладкиш със сладко се пече на 160°C около 30 мин....
Бърз веган какаов сладкишБърз веган какаов сладкишГотовият сладкиш по желание се поръсва с пудра захар, кокосови стърготини или шоколадова глазура....
Бърз сладкиш с боровинкиБърз сладкиш с боровинкиБисквитите се натрошават на ситни трохи и се смесват с пудрата захар, орехите, канелата и разтопеното масло. Добре разбърканата смес се разстила на...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 0
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: