Пухкав бъркан тутманик

Пухкав бъркан тутманик

0

Маята се разтваря със захарта в топлите прясно мляко и вода и се оставя за кратко да се активира. Прибавят се яйцата, солта и брашното и се...

1

Бъркан Пухкав Мързелив Тутманик

Прегледай всички 19 подбрани съвети относно бъркан пухкав мързелив тутманик в Готвач.бг.
Мързелив тутманик

Мързелив тутманик

Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него...

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

4

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...

Мързелив тутманик с тофу

Мързелив тутманик с тофу

Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер...

Мързелив тутманик без втасване

Мързелив тутманик без втасване

. Изсипете сместа в тавичка намазнена с малко олио. Сложете тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност. Изключително лесен мързелив тутманик....

Мързелив тутманик със сиренце

Мързелив тутманик със сиренце

12

определеното време поставете тавата във нагрятата фурна и печете тутманика до готовност....

Бърз и мързелив тутманик

Бърз и мързелив тутманик

1

добре и се разпределя в намазнена и поръсена с брашно тавичка. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса. Готовият тутманик се изважда от печката и се покрива с кърпа, докато се охлади....

Бърз и пухкав тутманик

Бърз и пухкав тутманик

30

Слагате в купа водата с маята, захарта и 2 л.брашно, разбърквате и оставяте маята да се активира. Пресявате брашното, добавяте разбитите яйца...

Пухкав Трислоен Тутманик

Пухкав Трислоен Тутманик

предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло. Оставете така за около 1 час да удвои обема си...

Пухкав преплетен тутманик

Пухкав преплетен тутманик

намажете преплетения тутманик. Поръсете със сусам и печете в загрята фурна на 180 градуса 30-40 минути. Източник: Ваня Джорджевич privanya.blogspot.com...

Пухкав тутманик за закуска

Пухкав тутманик за закуска

3

Направете кладенче в брашното, затоплете млякото и в него разтворете захарта, маята и солта. Разбъркайте киселото мляко със содата и двете яйца...

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: