Бъркан Пухкав Мързелив Тутманик

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно бъркан пухкав мързелив тутманик в Готвач.бг.
Пухкав бъркан тутманикПухкав бъркан тутманикМаята се разтваря със захарта в топлите прясно мляко и вода и се оставя за кратко да се активира. Прибавят се яйцата, солта и брашното и се забърква...
Мързелив тутманикМързелив тутманикЗамесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него. Правите...
Пухкав тутманикПухкав тутманикПригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая. Разбъркайте...
Бъркан тутманикБъркан тутманикБърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес....
Бърз мързелив тутманикБърз мързелив тутманикМного вкусен става този тутманик и е много лесен за приготвяне, няма месене, няма втасване. Разбивам яйцата с вилица....
Пухкав Трислоен ТутманикПухкав Трислоен ТутманикПоставете го в предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло....
Пухкав усукан тутманикПухкав усукан тутманикПоднесете тутманика топъл....
Пухкав преплетен тутманикПухкав преплетен тутманикОставете тутманика да втаса за 30-40 минути. Смесете отделения жълтък с малко вода и намажете преплетения тутманик....
Бъркан родопски тутманикБъркан родопски тутманикСлед като извадите тутманика от фурната намажете повърхността му с останалото масло....
Бърз бъркан тутманикБърз бъркан тутманикНамажете отгоре тутманика с жълтък и кисело мляко. Печете на 200 градуса до кафява коричка....
Експресен бъркан тутманикЕкспресен бъркан тутманикТутманикът се намазва с мазнина и се поръсва се със сирене. Пече се в загрята на 190 градуса фурна. Експресният бъркан тутманик е готов....
Мързелив тутманик без втасванеМързелив тутманик без втасванеСложете тутманика в предварително загрята фурна на 180 градуса и печете до готовност. Изключително лесен мързелив тутманик....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: