Варени Кренвирши

Разгледай всички 9 подбрани съвети за варени кренвирши в Готвач.бг.
Бързи варени кренвирши
Бързи варени кренвирши
1
и добавяме подправките. Щом заври, пускаме в нея кренвиршите. Държим колбасите във водата, докато се надуят и "цъфнат". След това ги...
Варени раци
Варени раци
Слагате вода на котлона да заври. Прибавете подправките и оставете няколко минути да ври. Добавяме изчистените раци във врящата вода и...
Варени охлюви
Варени охлюви
1
Добре измитите в подсолена вода охлюви поставете в съд със студена вода и ги сварете на тих огън. След като се препенят, прибавете...
Пълнени кренвирши
Пълнени кренвирши
5
разбъркват. Яйцата трябва хубаво да се поемат от сиренето и кашкавала. Всеки кренвирш се реже на дължина, но не до дъното. Разтварят се леко ...
Кренвирши спирали
Кренвирши спирали
2
Всеки кренвирш се нанизва на дървено шишче от единия до другия край. С остър нож се правят диагонални рaзрези. Започва се от единия край...
Облечени кренвирши
Облечени кренвирши
1
ленти с дебелина 1-2см. Всяка половинка кренвирш и парченце домат омотайте спираловидно с тесто, докато напълно се покрият. Намажете облечените ...
Парени кренвирши
Парени кренвирши
Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около...
Раирани кренвирши
Раирани кренвирши
3
Правят се зигзагообразни прорези на кренвиршите. Кашкавалът се нарязва на лентички, които се поставят в прорезите на кренвиршите. ...
Панирани кренвирши
Панирани кренвирши
1
Кренвиршите се обелват и нарязват на малки парчета на дълго. След това се панират, като последователно се потапят в брашно и яйце се пържат до ...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: