Глазура с Шоколад

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за глазура с шоколад в Готвач.бг.
Шоколадов сладкиш с глазураШоколадов сладкиш с глазураШоколадовият сладкиш с глазура е готов....
Шоколадов кекс с глазураШоколадов кекс с глазураИзпеченият кекс се полива с другия шоколад, разтопен на водна баня с малко олио....
Кекс с черен шоколад и глазураКекс с черен шоколад и глазураЧерен шоколад се нарязва с нож на ситно, лешниците се смилат и прибавяме в кексовата смес....
Шоколадова глазура с шоколад и сметанаШоколадова глазура с шоколад и сметанаШоколадът се поставя на водна баня с ванилията, водата и есенцията и се разтопява до гладка смес. Леко се охлажда....
Шоколадов сладкиш с бяла глазураШоколадов сладкиш с бяла глазураШоколадовият сладкиш с бяла глазура е много ефектен десерт....
Шоколадов кекс с бяла глазураШоколадов кекс с бяла глазураРазтопете шоколада с 25 г от маслото на водна баня....
Какаов кекс с глазура от бял шоколадКакаов кекс с глазура от бял шоколадБъркайте, докато шоколадът се разтопи напълно, и глазурата стане гладка и хомогенна....
Шоколадови мъфини с глазура от бял шоколадШоколадови мъфини с глазура от бял шоколадУкрасете шоколадовите мъфини с глазура с перли или по ваш вкус. Да ви е сладко!...
Шоколадов сладкиш с орехи и глазураШоколадов сладкиш с орехи и глазураВ тенджерка начупете шоколада, добавете бучка краве масло и прясното мляко....
Шоколадов кекс с маслено-шоколадова глазураШоколадов кекс с маслено-шоколадова глазураКогато е готов кексът, го заливаме с глазурата и украсяваме с кокосови стърготини....
Шоколадов сладкиш с ябълки и глазураШоколадов сладкиш с ябълки и глазураСъставките за глазурата изсипваме в купа (може да добавите и 2-3 блокчета шоколад за повече плътност), сложена в тенджера с вряща вода (на водна...
Маслен сметанов кейк с глазура от бял шоколадМаслен сметанов кейк с глазура от бял шоколадНа водна баня се разтопява шоколада с 30 мл сметана. Поставя се в книжен корнет и с бързи движения се нанася върху сметановия кекс....

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: