Gotvach.bg»Избрани Колекции»Градинарска Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печете градинарската мусака с босилек и патладжани още 10-на мин или до получаване на златиста коричка....

Запържваме леко ситно нарязания лук в сгрещената мазнина, прибавяме каймата и задушаваме. Като се изпари водата, подправяме с целината, черен пипер...

Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета. Картофите направете...

Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява.
Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат...

Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките.
След като се сгъсти...

1

4

Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....

Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер.
Междувременно залейте елдата в вода...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка: