Gotvach.bg»Избрани Колекции»Грах Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Налива се половин литър гореща вода, натрошава се бульонът и добавяме ситно нарязани подправки и граха - варим около 15 минути до готовност на граха...

Разбъркваме добре и когато грахът омекне, сваляме от котлона, добавяме пестото и пасираме....

Оставя се супата да се вари покрита с капак. Когато месото е готово, се добавя грахът.
Поръсва се със сол и се сипва фидето....

След като супата се свари, изваждаме костта. Поднасяме супата с крутони....

1

След като се отнеме от диска, 3/4 от супата се блендира и се добавя към останалата част на супата, добавят се и морковите и се държи на огъня около...

2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: