Гъбена Каша от Печурки

Разгледай всички 21 подбрани съвети относно гъбена каша от печурки в Готвач.бг.
Ароматна гъбена каша с печуркиАроматна гъбена каша с печурки
кашата гладка. Щом се сгъсти се връщат гъбите и лука в съда. Кашата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Прибавя се сухата мащерка и...
Гъбена кашаГъбена каша
14
Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...
Каша с печуркиКаша с печурки
Гъбите се почистват и измиват. Ако са едри, се надребняват, но ако са дребнички, се оставят цели. Пускат се в 4 ч.ч. вряща подсолена вода, за...
Вкусна гъбена кашаВкусна гъбена каша
Измийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица...
Селска гъбена кашаСелска гъбена каша
, бърка се непрекъснато да се запържи. Сипва се водата, бърка се енергично, да се разтвори брашното, и да не остане на бучки. Гъбената каша се...
Ароматна гъбена кашаАроматна гъбена каша
къри. Поръсваме брашното и наливаме около 4 чаени чаши топла вода. Варим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят...
Гъбена каша с празГъбена каша с праз
Нарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и...
Гъбена Каша с ОризГъбена Каша с Ориз
2
1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...
Бърза Гъбена КашаБърза Гъбена Каша
1
Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота. Прибавят...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи крак
. След сгъстяване се добавя доматения сос и черното пиперче. След 20 мин се добавя сол. Свалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне. Да ви е вкусно!...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи крак
от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира. Сервира се с малко сметана или крутони....
Гъбена каша с бяло виноГъбена каша с бяло вино
3
дафиновия лист и счукания чесън. Посолете на вкус и доварете за 10 минути на тих огън. Поръсете с малко червен пипер гъбената каша с бяло вино при поднасяне....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: