Гъбена Каша от Печурки

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно гъбена каша от печурки в Готвач.бг.
Ароматна гъбена каша с печуркиАроматна гъбена каша с печуркиКашата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Прибавя се сухата мащерка и кашата се оставя да се готви още 5 мин....
Гъбена кашаГъбена кашаЛукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...
Каша с печуркиКаша с печуркиГъбите се почистват и измиват. Ако са едри, се надребняват, но ако са дребнички, се оставят цели. Пускат се в 4 ч.ч. вряща подсолена вода, за...
Селска гъбена кашаСелска гъбена кашаГъбената каша се готви пет минути. Подправя се с мащерката, черния пипер и сол на вкус. Гъбената каша се отстранява от котлона....
Бърза Гъбена КашаБърза Гъбена КашаКогато заври кашата с брашно, се сваля от огъня. Поднася се със ситно нарязан магданоз тази бърза гъбена каша....
Ароматна гъбена кашаАроматна гъбена кашаВарим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят гъбите, посоляваме и слагаме целината....
Вкусна гъбена кашаВкусна гъбена кашаИзмийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица,...
Гъбена чорба от печуркиГъбена чорба от печуркиГъбена чорба от печурки, която е и много полезна. Нарежете на ситно лука, моркова и целина....
Гъбена Каша с ОризГъбена Каша с Ориз1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...
Гъбена каша с празГъбена каша с празНарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и добавяме...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи кракСвалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне. Да ви е вкусно!...
Гъбена каша с пачи кракГъбена каша с пачи кракСлед като се отстрани от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира. Сервира се с малко сметана или крутони....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: