gotvach.bg»Избрани Колекции»Джолан с Фасул в Гърне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан с Фасул в Гърне

Джолан с Фасул в Гърне

Прегледай всички 24 избрани предложения за джолан с фасул в гърне в Готвач.бг.
Боб със свински джолан в гърнеБоб със свински джолан в гърнеБобът със свински джолан в гърне е готов....
Джолан с бобДжолан с бобСложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Свински джолан в гърнеСвински джолан в гърнеСвинският джолан в гърне е готов....
Телешки джолан в гърнеТелешки джолан в гърнеНарежете джолана на парчета и ги сложете в подходящ глинен съд. Отгоре сложете едро нарязаните моркови и целина....
Печен телешки джолан в гърнеПечен телешки джолан в гърнеНасичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне....
Горнооряховско гърне с телешки джоланГорнооряховско гърне с телешки джоланНасичаме на парчета телешкия джолана и опашките и ги слагаме в гърне заедно с морковите и целината, нарязани на кубчета, почистените глави лук, обелените...
Свински джолан със зелен фасулСвински джолан със зелен фасулПечем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Боб чорба със свински джоланБоб чорба със свински джоланИзмийте и сложете джолана в тенджера с вода, колкото да покрие джолана. Изчакайте да заври и махнете пяната....
Боб с джолан в гювечБоб с джолан в гювечПрехвърля се в студена фурна и бобът с джолан в гювеч се пече за два-три часа на 150-160°C. Добър апетит!...
Телешки джолан със зелен бобТелешки джолан със зелен бобСварявате джолана в подсолена вода, изваждате го от бульона и го обезкостявате. Нарязвате месото на малки хапки....
Свински джолан със зеленчуци в гърнеСвински джолан със зеленчуци в гърнеДжолана обтриваме с малко сол и черен пипер и го слагаме в средата на съда. Около него нареждаме обелените и нарязани картофи....
Свински джоланСвински джоланВземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: