Домашен Квас за Хляб

Прегледай всички 54 авторски предложения относно домашен квас за хляб в Готвач.бг.
Хляб с домашен квас
Хляб с домашен квас
хладилника и така до следващото месене. Този хляб е много вкусен - има леко кисел вкус и не се съхранява в найлон, а завит в кърпа....
Домашен хляб с квас
Домашен хляб с квас
4
. На 6-ти ден го замесих по тази рецепта. За първи път ям хляб с квас, но останах страшно очарована от вкуса и аромата му.Този толкова постен ...
Домашен хляб с квас от нахут
Домашен хляб с квас от нахут
2
поставя купичка с вода, за влажен въздух. Резултатът е вкусен, хрупкав и ароматен хляб....
Квас и квасен хляб
Квас и квасен хляб
4
температура, но критерият е ясен - удвояване на обема. За вкус и консистенция ще си говорим само с опиталите - аз не купувам и не пека хляб по ...
Лимецов Хляб с Квас
Лимецов Хляб с Квас
останалите вода и лимец. Слага се сол. Ползва се програмата за основен хляб. Програмата включва замесвяне, втасване и печене. Хлябът ...
Пълнозърнест Хляб с Квас
Пълнозърнест Хляб с Квас
около половин час отнема. Трябва хубаво да шупне. Щом квасът е готов, може да започнем с хляба. В голяма купа сложете двата вида брашно...
Хляб с Квас в Хлебопекарна
Хляб с Квас в Хлебопекарна
пекарната се поставя водата и пресятото брашно за хляба, една щипка сол и втасалият квас. Пекарната се включва на програма за основен бял ...
Хляб с квас и сирене
Хляб с квас и сирене
Смесете трите вида брашно. Разбъркайте 150 г квас, 150 г от общото количество брашно и 150 мл вода на гладка хомогенна смес и я покрийте с...
Домашен хляб
Домашен хляб
4
оставете за 1 час. Разточете тестото в правоъгълник и поставете кубчетата кашкавал. Навийте на руло. Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12...
Лимецов хляб с квас в хлебопекарна
Лимецов хляб с квас в хлебопекарна
квас е готов. Включете хлебопекарната. Задайте програмата за бърз хляб (при мен тази програма е 2. 15 ч., в никакъв случай по-малко от това...
Как да си направим квас за хляб
Как да си направим квас за хляб
13
, особено ако има коричка. Квасът е готов след 3-4 дни. Този път не е нужно да отделяте квас за следващото месене - вашия хляб ще ...
Домашен хляб с плънка
Домашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта. Замесваме с разтворената в хладка вода мая...

Рейтинг

2.8
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: