Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусен Домашен Хляб

Вкусен Домашен Хляб

Открий всички 66 авторски предложения относно вкусен домашен хляб в Gotvach.bg.
Вкусен домашен хляб по икономична рецептаВкусен домашен хляб по икономична рецептаУспех на желаещите да опитат този вкусен домашен хляб по икономична рецепта!...
Вкусен домашен хляб със семенаВкусен домашен хляб със семена
След като извадим домашния хляб от фурната, го намазва е с масло и напръскваме с вода Рецептата за домашен хляб със семена е изпълнена!...
Лесен и много вкусен домашен хлябЛесен и много вкусен домашен хляб
Печете хляба до хубав златист загар за около 30-35 минути, зависи от печката....
Домашен хляб с водаДомашен хляб с вода
Ако обичате да си правите домашен хляб, опитайте непременно нашите рецепти за маймунски хляб или бананов хляб - все вкусове, които ще ви изнанадат...
Домашен хляб с лукДомашен хляб с лук
Леко набрашнете домашния хляб с лук и сложете да изпечете....
Домашен хляб в пликДомашен хляб в плик
Домашният хляб в плик е готов....
Домашен хляб в йенаДомашен хляб в йена
1
По този начин хлябът се задушава и става много мек и приятен. Домашният хляб в йена е готов....
Домашен хляб с маслоДомашен хляб с масло
Когато тестото е втасало, го премесваме отново и оформяме на хляб. Слагаме го върху хартия за печене и го оставяме за още 15 минути....
Домашен хляб с млякоДомашен хляб с мляко
1
След това оформяме тестото с формата на хляб, отгоре се правят 5-6 резки (добре е да се пече във форма за печене на хляб)....
Домашен хляб с украсаДомашен хляб с украса
1
Най вкусен е домашният хляб!...
Домашен хляб с квасДомашен хляб с квас
5
Домашният хляб с квас е готов. На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета. Източник: Ралица Николаева...
Домашен хляб с плънкаДомашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта. Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: