Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

6

Фурната се загрява на около 180 градуса и хлябът се пече около 40-60 мин. до готовност....

Така приготвения бял хляб трябва да си почине 10-15 минути.
6. Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....

Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта.
Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...

Поставя се в незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло....

Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята.
Пресяваме брашното в купа и добавяме...
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
50
46
31
22
10
Дай твоята оценка: