Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Грахам Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Грахам Хляб

Домашен Грахам Хляб

Разгледай всички 12 избрани предложения относно домашен грахам хляб в Gotvach.bg.
Пухкав грахам хлябПухкав грахам хлябМаята се разтваря в малко от водата и се оставя така 15 минути. След това се добавя към брашното. Слагат се останалото количество вода и други продукти...
Хляб с грахам в хлебопекарнаХляб с грахам в хлебопекарна
Хлябът с грахам в хлебопекарна е готов....
Празнична грахам питкаПразнична грахам питка
Празничната грахам питка е готова....
Шоколадова торта ГрахамШоколадова торта Грахам
Шоколадовата торта Грахам е готова....
Грахам с царевично брашноГрахам с царевично брашно
Слага се в малка форма за хляб, намазва се с четка съвсем малко със зехтин за по-хрупкава коричка и се пече в предварително загрята фурна за 180-200...
Грахам хлебчета със семенаГрахам хлебчета със семена
В киселото мляко се разбърква сода за хляб да шупне и сипваме в кладенчето. Добавя се олио и сол, разбърква се добре с вилица на топка тесто....
Кекс с грахам брашноКекс с грахам брашно
Яйцата се разбиват със захарта до получаването на пухкава смес. Постепенно се добавя и брашното, олиото, водата, ванилията и бакпулвера до получаване...
Здравословни питки с лимец и грахамЗдравословни питки с лимец и грахам
Здравословните питки с лимец и грахам са много сполучливи....
Огнено зеле, наложено с филийки грахамОгнено зеле, наложено с филийки грахам
Когато зелето е почти готово, го заливаме отгоре с настърганите домати и покриваме цялата повърхност с филийки сух хляб Грахам....
Домашен хлябДомашен хляб
6
Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
Сполучлив домашен хлябСполучлив домашен хляб
Сполучливият домашен хляб е готов....
Домашен царевичен хлябДомашен царевичен хляб
2
Слагаме го във фурната на 180 градуса с вентилатор и печем хляба до готовност. Домашният царевичен хляб е много сполучлив....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: