Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Грахам Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Слага се в малка форма за хляб, намазва се с четка съвсем малко със зехтин за по-хрупкава коричка и се пече в предварително загрята фурна за 180-200...

В киселото мляко се разбърква сода за хляб да шупне и сипваме в кладенчето. Добавя се олио и сол, разбърква се добре с вилица на топка тесто....

Яйцата се разбиват със захарта до получаването на пухкава смес.
Постепенно се добавя и брашното, олиото, водата, ванилията и бакпулвера до получаване...

Когато зелето е почти готово, го заливаме отгоре с настърганите домати и покриваме цялата повърхност с филийки сух хляб Грахам....

6

2
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: