Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Пълнозърнест Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Във форма за хляб, покрита с хартия за печене, се разпределя сместа.
Може и отгоре да се поръси с орехи и чия....

2

Печете пълнозърнестия хляб в студена фурна на 180-190°C до готовност.
Пълнозърнестият Хляб с Квас е много сполучлив....

Програма за пълнозърнест хляб, грамаж 750 и средна степен на изпичане.
Хлябът в хлебопекарна се пече за 2 часа и 45 мин....

Стартира се програма за пълнозърнест хляб.
Като приключи програмата, го изваждам от машината.
Оставям го за 20 мин....

Загряваме фурната на 220°C и печем пълнозърнестия хляб за 10 минути, след това намаляваме на 180°C и печем пълнозърнест хляб с чиа за 30 минути....

Намажете пълнозърнестия хляб с вода, поръсете го с маково семе и овесени ядки.
Сложете хартия за печене в тава и разположете вътре хляба....

Оставете да изстине и извадете от формата за хляб.
Нарежете на филии и сервирайте с бяло българско козе или саламурено краве сирене....

Премесете много добре и прехвърлете в предварително намазнена форма за хляб....

4

Включваме на програмата за пълнозърнест хляб и оставяме сама да си свърши работата....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
55
43
30
22
10
Дай твоята оценка: