Домашно Вино

Открий всички 36 подбрани съвети относно домашно вино в Готвач.бг.
Червено греяно виноЧервено греяно виноВ чайник се налива виното, прибавят се захарта, карамфилът канелата и лимоновата кора. Нагрява се силно....
Домашно червено виноДомашно червено виноСлед като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
Домашно бяло виноДомашно бяло виноБялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното....
Греяно виноГреяно виноВместо вино и ром трябва да използвате портокалов или ябълков сок. Така ще получите изключително вкусна и полезна напитка с освежаващ аромат....
Домашно Вино от КъпиниДомашно Вино от КъпиниКогато ферментацията е привършила, прецедете виното, затворете в стъклени бутилки и го приберете на хладно място....
Бяло греяно вино (White glögg)Бяло греяно вино (White glögg)Бялото греяно вино поднасяме горещо, като поставяме лъжица за загребване на ядките и напоените с бренди стафиди....
Руско домашно вино от касисРуско домашно вино от касисСлед това виното става по-светло, разлива се в бутилки и се затваря добре. Съхранява се на тъмно и хладно място....
Магическо греяно виноМагическо греяно виноГреяното вино трябва да бъде леко сладко. И не забравяйте – за греяно вино няма неподходящо време....
Селско греяно виноСелско греяно виноВ чайник изливаме виното и прибавяме парченцата ябълки, захарта, карамфила и канелата. Загряваме виното до кипване и го сваляме от огъня....
Ябълково греяно виноЯбълково греяно виноОставете за 15 минути под капак, за да се ароматизира ябълковото греяно вино добре. Прецедете и поднесете горещо....
Греяно Банско ВиноГреяно Банско ВиноПо желание можете да сложите малко черен пипер, който ще ви загрее допълнително....
Коктейл с домашно червено виноКоктейл с домашно червено виноПърво се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино....

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: