Дроб Сърма със Свинско

Прегледай всички 35 избрани предложения относно дроб сърма със свинско в Готвач.бг.
Свинска Дроб Сърма
Свинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Панирани свински сърца и бял дроб
Панирани свински сърца и бял дроб
Сърцата и белият дроб се почистват и измиват от кръвта под течаща вода. Слагат се в тенджера с подсолена вода, дафинов лист и 3-4 зърна бахар да...
Ароматна дроб сърма
Ароматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата ...
Фалшива дроб сърма
Фалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Бурания (яхния) от свинско сърце, дроб и бъбреци с праз
Бурания (яхния) от свинско сърце, дроб и бъбреци с праз
Свинското сърце, свинските бъбреци и дробът се почистват хубаво от кръвоносните съдове и ципи и се измиват. Нарязват се на кубчета. ...
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма
7
Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...
Вкусна агнешка дроб сърма
Вкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се ...
Свински сърца в гювеч
Свински сърца в гювеч
1
Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...
Панирани свински сърца
Панирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...
Дроб сарма със свинско
Дроб сарма със свинско
Накълцайте лука и го задушете в мазнината. Добавете ориза, карантиите (предварително сварени) и хубаво разбъркайте. Добавете червения и...
Пъстърма от свински сърца
Пъстърма от свински сърца
2
Сърцата се разрязват на две и се измиват с течаща вода. Отцеждат се и се поръсват със сол - около 70 гр на 1 кг месо. Престояват на студено в...
Свински сърца на скара
Свински сърца на скара
2
черен пипер и залейте с маринатата. Оставете да престои за поне час в хладилника в покрит съд. Загрейте скарата. Всяко парче сърце се взема...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: