Дроб Сърма със Свинско

Прегледай всички 38 избрани предложения относно дроб сърма със свинско в Готвач.бг.
Свинска Дроб СърмаСвинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Панирани свински сърца и бял дробПанирани свински сърца и бял дроб
мазнината. По желание може да сервирате със сос, приготвен от наситнения магданоз, пресовани скилидки чесън, лимонов сок и сол. Панираните свински сърца и бял дроб са страхотно бирено мезе!...
Фалшива дроб сърмаФалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Ароматна дроб сърмаАроматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с...
Бурания (яхния) от свинско сърце, дроб и бъбреци с празБурания (яхния) от свинско сърце, дроб и бъбреци с праз
Свинското сърце, свинските бъбреци и дробът се почистват хубаво от кръвоносните съдове и ципи и се измиват. Нарязват се на кубчета. Сърцето...
Вкусна агнешка дроб сърмаВкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
. Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
Свински сърца в гювечСвински сърца в гювеч
1
Сложете почистените сърца да се сварят до омекване, но не ги сварявайте до пълна готовност. Извадете ги и ги нарежете. Загрейте 100 мл...
Панирани свински сърцаПанирани свински сърца
Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване. Вадим, оставяме да...
Пържен свински бял дробПържен свински бял дроб
, поръсваме с риган и исот. Пърженият свински бял дроб е вкусно ястие, което върви най-добре с чаша домашно вино....
Свински дроб по венецианскиСвински дроб по венециански
1
Измиваме и нарязваме свинския дроб. Посоляваме на вкус и поръсваме със смлян черен пипер. В нагорещена мазнина запържваме леко дроба...
Свински дроб панеСвински дроб пане
разбитите яйца, а после се овалва в галета и брашно. След като мине през панировката, черния дроб се изпържва в мазнина. По желани се сервира с резенчета лимон и свежи листенца магданоз....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: