Желиран Език

Разгледай всички 13 авторски предложения за желиран език в Готвач.бг.
Желиран телешки езикЖелиран телешки език
добавяме и тънките ивици език и отново хубаво разбъркваме. С топлия бульон от варенето на езика (преценяваме количеството, според порциите, които...
Желиран език по мексиканскиЖелиран език по мексикански
в бульона се сипва желатинът. Свареният език се обелва, нарязва се на филийки и заедно с морковите, лука и нарязаните кисели краставички и...
Желиран йогуртЖелиран йогурт
подготвени десертни чашки или купички. Сложете за 4 часа в хладилник, за да се стегнат. Поднесете желирания йогурт обърнат в чинийка. Това е извънредно лесен, вкусен и освежаващ летен десерт....
Желиран пъпешЖелиран пъпеш
топлата течност залейте нарязаните на кубчета праскови. За по-цветен ефект можете да ги смесите с малините. Прибавете виното. С тази смес напълнете половинките пъпеш. Поставете ги в хладилник, докато се желират....
Желиран компотЖелиран компот
1
отгоре внимателно наредете кръгли бисквитки, които не трябва да потъват. Оставете желирания компот в хладилник за няколко часа. След това формата се топва за кратко в гореща вода и се обръща върху поднос....
Желиран шаранЖелиран шаран
1
Изчистете шарана и извадете двете филета Костите, главата и хайвера сварете за около час в малко вода. Добавете нарязаните чушки и домати...
Желирани плодовеЖелирани плодове
Почистете ягодите и ги нарежете. В друга купа нарежете на тънко прасковите. Разделете желатина на две и едната част сложете в купичка и го...
Желирана рибаЖелирана риба
1
Почистената риба се сварява в подсолена вода, към която са прибавени олиото и обелената цяла глава кромид лук. Нарязва се на дребни парчета...
Желирани пъдпъдъциЖелирани пъдпъдъци
1
Пъдпъдъците се задушават на бавен огън с малко вода и масло. Обезкостяват се, а месото се нарязва на ситно. Желатинът се накисва в 60...
Желирани скаридиЖелирани скариди
Сварете в подсолена вода граха и обеления морков. Извадете ги с решетъчна лъжица и ги оставете да се охладят. През това време изчистете...
Желирано пилеЖелирано пиле
Сварявате пилето и след това го обезкостявате. Нарязвате го на ситно и го овкусявате с подправките. Разтваряте желатина според указанието на...
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: