Желиран Език

Разгледай всички 12 авторски предложения за желиран език в Готвач.бг.
Желиран езикЖелиран езикСлед като езикът хубаво се е желирал, формата се потапя за секунда в гореща вода и веднага желираният език се обръща в поднос....
Желиран телешки езикЖелиран телешки езикРазбъркваме и с тази желатинова смес обливаме чашките, купичките, в които ще сипваме сместа с езика да се желира....
Желиран език по мексиканскиЖелиран език по мексиканскиЗалива се с бульона и се оставя да се желира. Сервира се, гарниран с настърган на ситно хрян....
Желиран пъпешЖелиран пъпешПоставете ги в хладилник, докато се желират....
Желиран тараторЖелиран тараторПрави се класически таратор и на всеки 400 г кисело мляко се слагат 10 г желатин (в случай че приготвяте по-голямо количество). Желатинът предварително...
Желиран компотЖелиран компотОставете желирания компот в хладилник за няколко часа. След това формата се топва за кратко в гореща вода и се обръща върху поднос....
Желиран шаранЖелиран шаранИзчистете шарана и извадете двете филета Костите, главата и хайвера сварете за около час в малко вода. Добавете нарязаните чушки и домати. Прецедете...
Желиран йогуртЖелиран йогуртПоднесете желирания йогурт обърнат в чинийка. Това е извънредно лесен, вкусен и освежаващ летен десерт....
Печен езикПечен езикЕзикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото....
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Паниран езикПаниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....
Трицветен желиран сладкишТрицветен желиран сладкишВърху него се поставя плоска тежка чиния и се прибира в хладилника за още 12 часа, след което желирания сладкиш се обръща....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: