Задушено Свинско Месо с Лук

Открий всички 44 авторски предложения относно задушено свинско месо с лук в Готвач.бг.
Задушено свинско с лукЗадушено свинско с лук
10
първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото и оставете без капак, да се запече още 20 мин....
Свинско задушено с лукСвинско задушено с лук
1
течността към полуизпърженото месо. Разбъркайте всичко и покрийте с капак. Намалете котлона на средна температура и задушавайте месото около 30 минути...
Задушено ароматно свинско месоЗадушено ароматно свинско месо
течността закъкри, сложете месото и задушете за 1 час. Опитайте крехкостта на свинското и ако е нужно, продължете готвенето, докато то омекне и се...
Задушено Свинско с лук и ГъбиЗадушено Свинско с лук и Гъби
Нарежете плешката на едри кубчета, сипете олио в тенджера и задушете месото, като покриете с капака. Оставете да къкри като разбърквате на...
Задушено свинско месо в йенска тенджераЗадушено свинско месо в йенска тенджера
1
Месото се нарязва на едри късове. Всички останали продукти се разбъркват до хомогенна смес, която се обърква с късовете месо. Месото се...
Задушено свинско месо в доматен сосЗадушено свинско месо в доматен сос
В тиган или съд с незалепващо покритие сипваме олиото и добавяме нарязания на дребно кромид лук и чесън. Обръщаме в мазнината, след което...
Задушени зеленчуци с киноа и свинско месоЗадушени зеленчуци с киноа и свинско месо
2
Нарязваме месото на средно големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме тиквичката...
Печено свинско месо с лукПечено свинско месо с лук
1
Обезкостеното свинско месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се нарежда в йенска тенджера. Прибавят се...
Свинско месо с праз лукСвинско месо с праз лук
изчистете и нарежете лука на едро и го добавете при готовото месо. Посолете и поръсете с черен пипер. Разбъркайте и щом празът омекне махнете от котлона....
Задушен свински черен дроб с лукЗадушен свински черен дроб с лук
1
Черният дроб се измива много добре със студена вода, ципите се отстраняват. Нарязва се на едри кубчета и се оставя настрана. Лукът се реже на...
Шишчета със свинско месо и праз лукШишчета със свинско месо и праз лук
шишчета за да може да попият и зеленчуците. Шишчетата се приготвят на загрята скара :) Шишчетата със свинско месо и праз лук са готови....
Пържено свинско месо с много лукПържено свинско месо с много лук
щипка червен пипер. Готовото пържено свинско разпределяме в чинии и гарнираме със салата, приготвена от варени картофи, пресен лук и резен лимон. Пърженото свинско месо с много лук е чудесно зимно ястие....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: