Задушен Карфиол

Открий всички 17 кулинарни идеи за задушен карфиол в Готвач.бг.
Задушен карфиол
Задушен карфиол
маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен ...
Задушен карфиол в масло
Задушен карфиол в масло
, защото все пак е било в солена вода. Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути. Подправете с нарязан на ситно ...
Задушен карфиол със сос от сирене
Задушен карфиол със сос от сирене
Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Бланширайте ки да 2-3 минути във вряла подсолена вода. След това ги отцедете и подредете в...
Задушен юрдек
Задушен юрдек
1
Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ. На следващия...
Задушен петел
Задушен петел
Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...
Задушен фазан
Задушен фазан
2
порцеланова чиния, залят с останалата сметана. Поднася се топъл с отделно приготвени гарнитури - пържени картофи, задушен грах и др....
Задушен артишок
Задушен артишок
Чесънът и магданозът се запържват на слаб огън около 5 мин. Добавят се сърцевините на артишока и се поръсват със сол и черен пипер. Изсипва...
Задушен заек
Задушен заек
Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...
Карфиол сос
Карфиол сос
Във водата в която е вряла глава карфиол, се прибавя брашно, натрошено сирене, жълтъка, лимон, черен пипер и масло. Парченцата карфиол ...
Пълнен карфиол
Пълнен карфиол
В голяма тенджера сипете около литър и половина вода. Посолете я и когато заври водата сложете вътре цялата глава карфиол. Не я дръжте...
Запечен карфиол
Запечен карфиол
свареният карфиол и се долива течна сметана. Накрая се подправя със сол и накълцан магданоз. Всичко се разбърква много добре. Сместа се пече в ...
Стерилизиран карфиол
Стерилизиран карфиол
Карфиолът се измива и разделя на розички. Пълни се в буркани, като се натъпква, за да побере повече. На един компотен буркан се слага 1 с.л...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: