Задушен Карфиол

Открий всички 41 кулинарни идеи за задушен карфиол в Готвач.бг.
Задушен карфиолЗадушен карфиол
маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер....
Задушен карфиол в маслоЗадушен карфиол в масло
, защото все пак е било в солена вода. Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути. Подправете с нарязан на ситно пресен копър....
Задушен карфиол със сос от сиренеЗадушен карфиол със сос от сирене
Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Бланширайте ки да 2-3 минути във вряла подсолена вода. След това ги отцедете и подредете в...
Задушен фазанЗадушен фазан
2
порцеланова чиния, залят с останалата сметана. Поднася се топъл с отделно приготвени гарнитури - пържени картофи, задушен грах и др....
Задушен заекЗадушен заек
Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...
Задушен петелЗадушен петел
Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...
Задушен артишокЗадушен артишок
Чесънът и магданозът се запържват на слаб огън около 5 мин. Добавят се сърцевините на артишока и се поръсват със сол и черен пипер. Изсипва...
Задушен юрдекЗадушен юрдек
1
Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ. На следващия...
Задушен гълъбЗадушен гълъб
Почистваме хубаво гълъба, измиваме го и го осоляваме. С тънък конец завързваме краката към тялото. Покриваме гълъба с нарязаната на тънки...
Задушен джоланЗадушен джолан
2
внимателно обезкостяваме задушения джолан. Добре почистените гъби ги нарязваме на филийки и ги задушаваме до омекване в сгорещен зехтин, като леко ги...
Карфиол панеКарфиол пане
3
Измития карфиол, накъсан на розички сложете да се свари на пата за 5 минути. След това го оставете да се поохлади. Разбийте яйцата и...
Пържен карфиолПържен карфиол
Накиснете карфиола в купа с подсолена вода. Разбийте яйцата и след това прибавете брашното. Разбъркайте добре, за да получите тесто...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: