Здравословен Козунак

Открий всички 12 избрани предложения за здравословен козунак в Готвач.бг.
Здравословен и Вкусен Козунак
Здравословен и Вкусен Козунак
форми за козунаци с хартия за печене. Намазват се с разбит белтък. Втасват във фурната на 50 градуса около 1 час или докато изпълнят добре...
Козунак
Козунак
10
3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...
Козунаци
Козунаци
4
. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. ...
Велинградски Козунак
Велинградски Козунак
ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...
Ирански козунак
Ирански козунак
слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....
Портокалов козунак
Портокалов козунак
3
1. Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; 2. През това...
Чуден козунак
Чуден козунак
2
козунак на конци, без да си правя труда да го меся 100 пъти. Тайната е в затоплените предварително продукти и във втасването. Да, ще изпечете...
Карамелен козунак
Карамелен козунак
Започваме с приготвянето на карамела. В тавичката, в която ще печем козунака, карамелизираме захарта до светъл карамелен цвят. Разклащаме...
Пиян козунак
Пиян козунак
, е, че ние решихме да направим повече, но по-малки на големина козунаци. От един килограм брашно извадихме 6 малки козунака, като по този ...
Меден козунак
Меден козунак
козунаци. Оставя се да втаса и се пече в предварително загрята умерена фурна....
Ванилов козунак
Ванилов козунак
поръсена с брашно тава. Намазва се с разбитото яйце и се поръсва със захар. Козунакът се пече се в предварително загрята умерена фурна до ...
Полски козунак
Полски козунак
Млякото се кипва, сметаната се загрява, без да кипне. Половината от млякото и цялата сметана се смесват, добавя се брашното, разбърква се и се...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: