Италиански Гозби

Прегледай всички 88 избрани предложения за италиански гозби в Готвач.бг.
Италиански кроасаниИталиански кроасани
забелязват отделните пластове на бутертестото, докато при тези италиански кроасани тестото е много по-плътно, няма отвътре шупли и са по плътни...
Италиански щруделИталиански щрудел
тава и пригответе още едно такова руло. Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути. Консумирайте щрудела топъл или студен, поръсен с пудра захар или гарниран със сладолед...
Италиански БрускетиИталиански Брускети
2
остане мека. Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....
Италианска пицаИталианска пица
1
Размийте маята в топлата вода. Пресейте брашното върху кухненския плот и направете кладенче в средата. Излейте в нея маята с малко топла вода...
Италианско рулоИталианско руло
Застелете форма за терин с домакинска хартия. Разкъсайте печените чушки през средата и облепете стените на терина, както и основата. Нарежете...
Италианско МинестронеИталианско Минестроне
Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин. Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и...
Италианска кростатаИталианска кростата
Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...
Италианска фаринатаИталианска фарината
В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...
Италианска лимонадаИталианска лимонада
Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете...
Италиански кюфтенцаИталиански кюфтенца
4
Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки...
Италиански гевречетаИталиански гевречета
Италианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия! Към тестото...
Италиански питкиИталиански питки
1
Маята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: