Италиански Предястия

Открий всички 35 авторски предложения относно италиански предястия в Готвач.бг.
Италианско Предястие с ТиквичкиИталианско Предястие с Тиквички
Форма 11/35 см Фурна 200 градуса Бутертестото се изрязва по формата на тавичката, като се предвиди и висок борд. В купа се смесват...
Италианско Предястие с ПрошутоИталианско Предястие с Прошуто
Фурна 180 градуса Тавичка - диаметър 22 см Тиквичките се нарязват на тънки и широки ленти. Може да се ползва зеленчукова белачка. В купа...
Цветно италианско предястиеЦветно италианско предястие
В купа пресейте брашното с щипка сол. Добавете 1 жълтък, 6 с.л. студена вода и 90 г студено краве масло, нарязано на малки парчета. Замесете...
Италианско предястие от сладко-кисели тиквичкиИталианско предястие от сладко-кисели тиквички
Краищата на тиквичките се отрязват, зеленчуците се нарязват на тънки ивици. Стафидите се накисват в топла вода. В дълбок съд се запържват...
Италианско предястие с пъпеш и козе сиренеИталианско предястие с пъпеш и козе сирене
1
Приготвя се сос, като чесънът и орехите се запържват в зехтина за 3 минути. Добавя се олиото, соевият сос и всичко се разбърква. Лимоните се...
Италиански гевречетаИталиански гевречета
Италианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия! Към тестото...
Италиански кюфтенцаИталиански кюфтенца
4
Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки...
Италиански питкиИталиански питки
1
Маята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...
Италиански кроасаниИталиански кроасани
забелязват отделните пластове на бутертестото, докато при тези италиански кроасани тестото е много по-плътно, няма отвътре шупли и са по плътни...
Италиански БрускетиИталиански Брускети
2
остане мека. Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....
Италиански щруделИталиански щрудел
тава и пригответе още едно такова руло. Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути. Консумирайте щрудела топъл или студен, поръсен с пудра захар или гарниран със сладолед...
Предястие ТриоПредястие Трио
3
В купа сложете изварата. Към нея прибавете натрошеното сирене и нарязаните на кубчета кашкавал и гауда. Добавете едро смлените орехи...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: