Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Сладкиши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Яйцата се разбиват със захарта, добавят се стърготините. Прибавя се брашното с бакпулвера и ванилията.
Пече се на 170°C в кексова форма до изпичане...

1

2

Вашето сладко от касис за торти и сладкиши е готово за съхранение!...

Домашният карамелен крем за еклери, торти и сладкиши е много вкусен....

Използвайте озахарените корички за различни сладкиши по ваш избор.
Захаросаните портокалови кори за торти и сладкиши са готови....

Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се настъргва. Яйцата се разбиват на пяна. Добавя се захарта и сместа се разбива с миксер.
Добавя се...

Ако обичате да приготвяте торти и сладкиши, ето една лесна и ефектна рецепта за декорация от горски мъх....

Тортата с бишкоти се оставя в хладилник за 24 часа, след което се поднася.
Тортата с италиански хрупкави вафли и течен шоколад е много вкусна....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: