Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Чабата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чабата с маслини
Маята се разбърква в хладката вода със захарта и две супени лъжици брашно. Оставя се да бухне за 10-15 минути.
Пресява се брашното в купа, добавя...
Италиански хляб ЧабатаРазделете тестото на 3-4 части, оформете няколко чабати, като ги поръсите с брашно. Оставете хлебчетата за 40 минути "почиват"....
3
Оригинален хляб ЧабатаОтново разглеждах всякакви рецепти, докато най-накрая открих тази превъзходна рецепта за оригинален хляб Чабата....
8
Чабата с чесън и мая
Напръскайте с вода стените и дъното с вода и сложете питката чабата да се пече до готовност на 200°C в предварително загрята фурна....
Чабата с кайма и лук
В купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде хидратирано...
Пълнена чабата с хумус и тофу
След това горната половина с разтопения кашкавал, се захлупва върху другата и пълнената чабата с хумус и тофу е готова за сервиране....
Чабата с маслини и сушени доматиПрепоръчително е да обработвате сместа за хляба с миксер с приставки за тесто, тъй като тестото за този хляб става силно лепкаво и рядко поради многото...
3
Пълнозърнеста чабата
За да приготвите чабата ще ви е необходимо повече време, защото изисква дълго втасване....
Моята вкусна чабата
За перфектни резултати и една истинска Чабата следвайте точно и правилно технологията на приготвяне и ще имате един автентичен и вкусен италиански...
Хляб ЧиабатаСмесете в купа брашното, солта и маята. Добавете водата и разбъркайте до получаване на влажно тесто.
Покрийте купата с прозрачно фолио и оставете...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: