Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Питки Чабата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Оставете за 1 час тестото за италиански хляб, покрито с кърпа и повторете....

В купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде хидратирано...

1

Чабатата се разрязва на две плоски половини. Вътрешната част на горната половина се намазва с топено сирене и се поръсва с настърган кашкавал....

3

Накиснете сушените домати предварително в гореща вода.
Пресейте брашното. Направете в средата кладенче и добавете маята, солта, захарта и зехтина...

Готовите чабати охладете върху решетка и изчеткайте излишното брашно.
Поднесете хляба чабата леко топъл или напълно изстинал.
Бон Апети!...

За перфектни резултати и една истинска Чабата следвайте точно и правилно технологията на приготвяне и ще имате един автентичен и вкусен италиански...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: