Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Пита
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианска фокача с маслини и моцарелаВремето за печене на италианска фокача с маслини и моцарела е около 30 минути - до златисто....
Италианска Фокача
Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....
Италианска пита
Щом добие хубав златист цвят, изключете фурната и оставете италианската пита да изстине на отворена врата....
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол е готова.
Източник: Master Chef J. Mielle
..........................
Италианска пита с готово тесто
Тестото се разстила на възможно най-тънки блатове в намазнени тави. Лукът се нарязва на тънки шайби и се задушава в тиган, заедно със сметаната....
Италианска чеснова питка
Питката се пече в предварително загрята фурна и когато е готова, се покрива с кърпа, за да се задуши....
Италианска питка Данубио с пълнеж (Danubio)
Изпечете питката с пълнеж на 180°C в предварително загрята фурна до приятен загар.
Охладете италианската питка Данубио на решетка....
Италианска лютивкаАко желаете, можете да увеличите количествата на продуктите двойно или тройно и да си приготвите стерилизирана италианска лютивка в бурканчета....
1
Италианска лимонада
Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ.
На следващия ден прецедете напитката...
Италианска фарината
В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се оставя...
Рейтинг
3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: