Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианска Пита
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....

Щом добие хубав златист цвят, изключете фурната и оставете италианската пита да изстине на отворена врата....

Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол е готова.
Източник: Master Chef J. Mielle
..........................

Тестото се разстила на възможно най-тънки блатове в намазнени тави. Лукът се нарязва на тънки шайби и се задушава в тиган, заедно със сметаната....

Питката се пече в предварително загрята фурна и когато е готова, се покрива с кърпа, за да се задуши....

Изпечете питката с пълнеж на 180°C в предварително загрята фурна до приятен загар.
Охладете италианската питка Данубио на решетка....

1

Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ.
На следващия ден прецедете напитката...

1
Рейтинг
3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: