Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фокача Италианска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фокача Италианска

Фокача Италианска

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за фокача италианска в Gotvach.bg.
Италианска ФокачаИталианска ФокачаСложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....
Италианска фокача без месоИталианска фокача без месо
1
Италианската фокача без месо е много вкусна....
Италианска фокача с маслини и моцарелаИталианска фокача с маслини и моцарела
Времето за печене на италианска фокача с маслини и моцарела е около 30 минути - до златисто....
ФокачаФокача
В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и разбъркайте...
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска солОригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол е готова. Източник: Master Chef J. Mielle ..........................
Сиромашка фокачаСиромашка фокача
Печем фокачата на 180 градуса за около 20 минути. Сервираме веднага. Сиромашката фокача е готова....
Обикновена ФокачаОбикновена Фокача
Поставете ги в отделни кръгли тавички, които са покрити с хартия за печене, и оставете лесните фокачи да втасат още половин час....
Фокача ПроволонеФокача Проволоне
2
На повърхността направете дупчици с пръст, без да пробивате тестото, а просто леко да хлътне и така да се придаде типичния вид за фокача....
Зелена фокачаЗелена фокача
Изважда се от фурната зелената фокача....
Фокача МиланезеФокача Миланезе
С помощта на четчица се намазват двете фокачи. Пекат се във фурна, загрята до 200°С, докато се зачервят добре....
Кето ФокачаКето Фокача
2
Нарязва се на парчета кето фокачата и хапваме вкусно и здравословно! Много е вкусна, опитайте!...
Пица-фокачаПица-фокача
Вече подредената фокача оставяме за 10 минути да бухне и печем в предварително затоплена на 200 градуса фурна до готовност....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: