Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фокача Италианска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Времето за печене на италианска фокача с маслини и моцарела е около 30 минути - до златисто....

В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и разбъркайте...

Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол е готова.
Източник: Master Chef J. Mielle
..........................

Печем фокачата на 180 градуса за около 20 минути.
Сервираме веднага.
Сиромашката фокача е готова....

Поставете ги в отделни кръгли тавички, които са покрити с хартия за печене, и оставете лесните фокачи да втасат още половин час....

2

С помощта на четчица се намазват двете фокачи.
Пекат се във фурна, загрята до 200°С, докато се зачервят добре....

2

Вече подредената фокача оставяме за 10 минути да бухне и печем в предварително затоплена на 200 градуса фурна до готовност....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: