Gotvach.bg»Избрани Колекции»Фокача с Маслини и Лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поръсете фокачата с червен пипер и изпечете в загрята фурна да златисто.
Фокачата с бекон, лук и маслини е много вкусна....

Пълнозърнестата фокача с маринован лук и маслини е готова....

След това тестото се премесва, заедно с предварително запържения и отцеден от мазнината лук....

Тази фокача с черни маслини остава мекичка и много приятна дори и до следващия ден, ако е завита с чиста кърпа....

Средиземноморската фокача с маслини може да сервирате както топла, така и вече изстинала....

Отстрани се поръсва солта, в кладенчето се сипва разтворената мая, олиото, останалата вода и обезкостените и нарязани маслини....

Нарежете лука, сипете го върху фокачите, залейте със зехтин и поръсете със сол. Запечете за 25 минути....

Готовата фокача поръсете с листенца босилек.
Фокачата с домати и лук е много сполучлива....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: